Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

CASE: DB Schenkerin logistiikkakeskus & Kauhavan monitoimitalo

Palvelut kiinteistöille

Olemme saaneet Nordic Electro Powerilla hiljattain päätökseen useita projekteja, joissa olemme onnistuneet erinomaisin tuloksin. Tässä uutisessa esittelemme niistä kaksi.

DB Schenkerin logistiikkakeskus – Lieto, Suomi

Nordic Electro Power oli DB Schenkerin uuden logistiikkakeskuksen vastaava sähköurakoitsija. Toteutimme kohteessa kaikki projektin vaatimat sähkötyöt aina suunnittelusta asennuksiin ja testaukseen. DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus kattaa yhteensä 18 560m2, josta 15 000m2 on lämmitettyä tilaa terminaalitoiminnalle ja toimistoille. Loppu tila on lämmittämätöntä säilytystilaa ulkona.

DB Schenker on yksi maailman johtavista logistiikkapalveluiden tarjoajista. Uuteen logistiikkakeskukseen siirtyvät kaikki terminaalitoiminnot, jotka ovat aiemmin sijainneet Turun satamassa. Tämä luo hyvän pohjan laajentaa ja tehdä nykyisistä toiminnoista entistä tehokkaampia.

Koulukeskus ja monitoimitalo – Kauhava, Finland

Nordic Electro Power oli Kauvan uuden koulukeskuksen ja monitomitalon vastaa sähköurakoitsija. Toteutimme monipuolisesti erilaiset sähkötyöt läpi projektin, keskittyen asennuksiin ja testaukseen. Uusi koulukeskus on noin 10 000m2 monitoimitalo, jossa on eri siipiä ja ulkotiloja eri luokka-asteille aina esikoulusta lukioon.

Uudiskohteen tavoitteena oli toteuttaa kestävää ja turvallista urakointia, joka tarjoaa rakennukselle pitkän käyttöiän. Kohde oli osa kansallista projektia, jossa pyritään luomaan korkeampia standardeja rakennus- ja kiinteistöalalle. Nordic Electro Power toteutti kohteen sähkötyöt hyvällä menestyksellä, kaikki laatustandardit täyttäen.

Jaa