Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

CASE: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteinen sairaala

Palvelut kiinteistöille Tuotteet teollisuuden sähkötöihin Uutiset

Nordic Electro Power oli mukana Helsingin kaupungin mittavassa rakennushankkeessa, jossa Laaksoon rakennetaan uutta Helsingin kaupungin, sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteistä sairaalaa.

Toimitimme keväällä hankkeeseen Laakson sairaalalle sähkötilan.

Kompaktit moduuliset sähkötilamme valmistetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne ovat erinomainen ratkaisu, jossa valvonta- ja ohjausominaisuudet mahdollistavat kauko-ohjauksen sekä sähköaseman saumattoman integroinnin SCADA-järjestelmään.

Sähkötilat erillisissä rakennuksissa mahdollistavat verkon omistajan pääsyn toiminnan kannalta kriittisiin tiloihin ilman pääsytarvetta muihin kiinteistöihin. 

Kokonaisvaltainen paketti yhdestä paikasta

Nordic Electro Power valittiin toimijaksi julkisen tarjouskilpailun kautta.

Palvelumme teollisuuden sähkötöille ja tuotteille kattavat koko tuotteen elinkaaren suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimiin.

Helsingin kaupungin hankintaohjelman määritellyt teknilliset vaatimukset ja suunnitelmat toteutettiin kokonaisvaltaisesti, huomioiden asiakkaan muuttuvat tarpeet projektin edetessä.

Sähkötila kootaan täysin valmiiksi tiloissamme, mikä vähentää asennusaikaa ja -kustannuksia. 

”Saimme todella kaiken mihin meillä oli tarpeita. Jopa projektin aikana tullut lisätilaus yhdestä suurjännitekennosta onnistui vaivattomasti. Lopullinen sähkötila oli räätälöity meitä varten. Toki myös suunnitelmissa oli paljon määritetty, että millainen sähkötilan pitää olla. Hinnat olivat myös kohdallaan, eikä syntynyt tunnetta, että mistä tässä oikein maksetaan”, kertoo Jari Kiuru, Helsingin kaupungilta. 

Asiakkaan toiveiden huomioiminen ja asiakaslähtöinen palvelu 

Toiveiden kuuntelu ja asiakaslähtöinen palvelu korostavat osaamistamme tarjota palveluita ja tuotteita yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, tinkimättä laadusta ja turvallisuudesta. 

”Itse tilaajana, kokeneena sähkörakennuttajana ja käytönjohtajana pääsin myös esittämään omia teknisiä ratkaisuja. Yhteydenpito oli vaivatonta ja päästiin nopeasti asian ääreen. Tarvittaessa saimme esitettyä omia asioita, toiveita ja huolia, sekä vastaukset niihin nopeasti.” 

”Tietysti toimittaja itse vastaa turvallisuudesta, mutta mitä näin kuljetuksen ja asentamisen osalta, niin kaikki otettiin huomioon, eikä yhtäkään vaaratilannetta syntynyt. Toimitus ja asennus tapahtuivat kuitenkin Laakson sairaalan sisäpihalla, jossa tilaa on osittain rajatusti ja ihmisiä kulkee moneen suuntaan. Nämä kaikki oli huomioitu ammattimaisesti”, huomioi Kiuru. 

Lopullinen arvio tuotteelle ja kokonaisuudelle saadaan vasta, kun ”koneet käynnistetään” ja sähkötila on toiminnassa sen suunnitellussa käyttöympäristössä. 

”Kaikki on toiminut erinomaisesti, eikä ole ollut mitään vikoja. Erityiskiitos Nordic Electro Powerin suuntaan. Hyvin hoidettu kokonaisuus ja jos vastaamme tulee samanlaisia tarpeita, niin olemme yhteydessä. Tämän projektin osalta ei voi olla kuin tyytyväinen”, summaa Kiuru. 

Jaa