Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Kari Ritala Nordic Electro Powerin suunnittelupäälliköksi – palvelut voidaan nyt tuottaa alusta loppuun oman talon sisällä

Uutiset

Tammikuussa suunnittelupäällikön työt Nordic Electro Powerilla aloittanut Kari Ritala tuo yhtiön toimintaa vahvistamaan mukanaan pitkän suunnittelu- ja  käyttöönottokokemuksen lisäksi vahvaa suojareleosaamista. Ritalalla on monipuolista sähköalan kokemusta kotimaassa ja kansainvälisesti.

Ritala on koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri, joka on työskennellyt monipuolisesti sähköalalla aina prosessiteollisuuden käyttöönottoinsinööristä sähköasemien suunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin. Hän on tehnyt useita vuosia töitä käyttöönottojen parissa kansainvälisesti, matkustaen töiden mukana ympäri maailman, sekä ollut koestamassa kantaverkkoyhtiö Fingridin kohteissa. Ritala on myös pitänyt useita asiakaskoulutuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Viimeiset vuodet ennen Nordic Electro Powerille siirtymistä Ritala toimi keskijännitetiimin tiiminvetäjänä ja esimiehenä.

– Nyt oli sekä itselleni että Nordic Electro Powerille hyvä hetki kääntää urallani uusi lehti, sillä yhtiöllä oli jo useampia toimeksiantoja, joita pääsin heti työstämään. Osaamiseni tukee yhtiön tavoitetta laajentaa toimintaa, sillä voimme nyt tuottaa asiakkaan tarvitsemat palvelut alusta loppuun oman talon sisällä, kertoo Ritala.

Mahdollisuus vaikuttaa kerää suunnittelupäälliköltä kehuja

Suunnittelupäällikkönä Ritalan päätehtäviin kuuluvat suunnittelupuolen organisointi, uusien tekijöiden perehdytys sekä opastus ja avustus suunnittelu- ja käyttöönottotehtävissä.

– Pidän siitä, että Nordic Electro Powerilla pääsee todella vaikuttamaan siihen, kuinka asiat hoidetaan ja tuomaan oman panoksensa päivittäisiin prosesseihin. Tämä tuo mukavaa haastetta sekä antaa mahdollisuuden kehittää itseä uudella tavalla ja johtaa omaa työtä joustavasti, kehuu Ritala.

Ritala tahtoo olla omalla panoksellaan vaikuttamassa positiivisesti Nordic Electro Powerin kasvuun ja toivoo, että tulevaisuudessa yhtiössä nähdään taitavia nuoria osaajia, joiden  osaamista voidaan yhdessä kehittää eteenpäin.

Jaa