Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Matti Kasurinen kehittämään NEPowerille uutta korkeajännitepääteasennusten yksikköä

Uutiset

Korkeajännitealan moniosaaja Matti Kasurinen tuo NEPowerille mukanaan osaamista, jonka avulla asiakkaille voidaan tarjota jatkossa korkeajännitepääteasennukset helposti oman talon sisältä. Kasurinen on asennustöiden lisäksi mukana rakentamassa NEPowerille täysin uutta korkeajännitepääteasennusten yksikköä.

“Minulla on metallialan koulutus, mutta olen työskennellyt urani aikana monilla eri aloilla mm. sähköasennusten, koneistuksen, työkaluvalmistuksen ja hitsauksen parissa. Yrittäjyydestäkin on pari vuotta kokemusta. Ennen NEPowerille siirtymistä työskentelin ruotsalaisen yrityksen palveluksessa korkeajännitepäätteiden kenttäasentajana ja asennusvalvojana projekteissa ympäri maailman. Korkeajännitealalla kouluttautuminen jatkuu koko työuran ajan, sillä ala on turvallisuussyistä hyvin tarkkaan valvottua”, kertoo Kasurinen.

Korkeajännitepääteasennukset monipuolistavat palvelua

Kasurinen tuo mukanaan NEPowerille vahvaa korkeajännitepääteasennusten osaamista.
Pääteasennusten lisäksi hänellä on pitkä kokemus suurjännitekaapeleiden asennuksista sekä suurjännitekaapelijatkoista ja -korjauksista.
Osaaminen ulottuu suurjännitekaapelipäätteissä aina 400 kV saakka. Vahvaa osaamista on vaihtojännitekaapeleiden lisäksi myös tasajännitekaapeleista.

“Kymmenen vuoden ulkomailla työskentelyn jälkeen halusin löytää työn lähempänä kotia. Näin NEPowerin etsivän korkeajänniteasennusten osaamista ja tajusin, että tässä on tilaisuus päästä tekemään jotain uutta. Asennusten lisäksi työssäni NEPowerilla on mielenkiintoista se, että pääsen kehittämään täysin uutta yksikköä toimintamalleineen”, kertoo Kasurinen.

Tavoitteena on rakentaa NEPowerille oma korkeajännitepääteasennusten yksikkö, jonka avulla asiakkaille voidaan tarjota entistäkin monipuolisempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua. Kasurisen kaltaisia osaajia ei Suomesta monia löydy, minkä vuoksi hän on juuri oikea henkilö kehittämään NEPowerille uutta yksikköä.

“NEPower on hienosti asennoitunut firma, jossa on töissä innokasta porukkaa. Täällä panostetaan uuteen, eikä jarrutella liikaa. Kehitysmieltä ja -tahtoa löytyy läpi firman ja toivon, että pystyn omalla työpanoksellani auttamaan yritystä kehittymään. On hienoa olla mukana rakentamassa kokonaan uutta yksikköä tänne”, kiittää Kasurinen.

Jaa