Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Uutiset

Olemme täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa asiantuntevaa sähköpalvelua. Teemme sähkötöitä sekä teollisuuteen että kiinteistöihin. Teollisuuspuolella olemme erikoistuneet sähköverkon ja voimalaitosten suurjännitetöihin. Kiinteistöpuolella toteutamme pääsääntöisesti liikekiinteistöjen sähköistyksiä. Toimialueenamme on koko Suomi.

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti riveihimme uusia kasvoja. Meille tärkeitä arvoja työnantajana ovat työssä viihtyminen, ammattitaidon kehittäminen ja omien vahvuuksien löytäminen.

– Työntekijöiden hyvinvointi ja kunkin vahvuuksiin sopivien työtehtävien löytäminen ovat olleet meille tärkeässä asemassa läpi yrityksen historian. Uskomme, että työntekijä loistaa kirkkaimmin, kun saa tehdä omaan osaamiseen ja kiinnostukseen täsmäävää työtä, pohtii toimitusjohtajamme Mika Alatalo.

Panostamme siihen, että toimiston ovi on kiva avata aamulla, minkä huomaa koko työilmapiirissämme. Otamme asiat asioina ja pyrimme keskittymään työajalla työasioihin. Annamme työntekijöille vastuuta sekä pyrimme muotoilemaan työnkuvat aina niin, että ne tukisivat työntekijän omaa kiinnostusta ja osaamista mahdollisimman hyvin. Olemme huomanneet käytännössä, että näin motivaatio kohenee ja saadaan aikaan parempia tuloksia.

Haluaisitko sinä olla osa kasvavaa sähköalan huippujoukkoa? Laita meille avoin hakemus, niin katsotaan löytyisikö meiltä sopiva paikka juuri sinulle!

Jaa