Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

NEPower tukee Team Rynkeby Oulua: hallitilaa huoltokäyttöön ja rahalahjoitus pienten puolesta

Uutiset

Vapaaehtoisvoimin toimivan Team Rynkebyn joukkueet ovat pyöräilleet eri maissa jo yli 20 vuotta hyvän asian puolesta. Tärkeä osa joukkueiden toimintaa on varainkeruu vakavasti sairaita lapsia auttavien organisaatioiden hyväksi. Yritykset voivat osallistua keräykseen joko suoraan rahallisella sponsoroinnilla tai tarjoamalla projektin toteuttamisen kannalta hyödyllistä tukea muulla tavalla.

NEPower tukee Team Rynkeby Oulun joukkuetta tarjoamalla hallitilojaan joukkueelle koulutus- ja huoltokäyttöön. Lisäksi yritys on tehnyt rahallisen lahjoituksen Team Rynkebyn keräykseen syöpäsairaiden lasten ja syöpätutkimuksen hyväksi. Rahalahjoitus menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

”Jaamme samat arvot.”

”Lapset ja nuoret ovat NEPowerin omistajille lähellä sydäntä, minkä vuoksi tämä on ollut yrityksellemme luonteva tapa tehdä hyvää. Team Rynkebyn keskeisiä tavoitteita ovat sosiaalinen vastuullisuus, tiimityö ja terveys. Nämä kaikki ovat myös NEPowerille tärkeitä asioita,” kertoo NEPowerin Oulun toimipisteestä vastaava Riku Kohtamäki.

Vaikka Team Rynkebyn varsinainen tukikohde ovat lapset, näkee Kohtamäki merkityksellisyyden joukkueen tukemisessa myös siinä mukana olevien aikuisten näkökulmasta.

”Olen itse aiemmin ollut pari vuotta mukana joukkueen toiminnassa, ja tiedän, kuinka arvokasta yhteisöllisyyttä tämän kaltainen toiminta rakentaa. Team Rynkeby tuo yhteen samanhenkisiä ihmisiä ja luo aitoja ystävyyssuhteita. Joukkueen toiminnassa korostuvat yhdessä tekeminen, erilaisuuden arvostaminen ja toisten tukeminen, mitkä ovat keskeisiä arvoja myös NEPowerin toiminnassa,” Kohtamäki jatkaa.

Tutustu tarkemmin Team Rynkeby:n toimintaan osoitteesta https://www.team-rynkeby.fi/

Jaa