Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Oskar Sjölund pääsuunnittelijaksi NEPowerille

Uutiset

Tuoreimpia lisäyksiä NEPowerin ammattilaisiin on Oskar Sjölund, joka aloitti elokuussa pääsuunnittelijana. Hän tekee töitä pääosin sähköprojektien, kuten sähköasemien, parissa niin Suomen kuin Ruotsin puolella. Juuri sähköasemien parissa työskentelystä Sjölundilla onkin jo useiden vuosien kokemus: myös aiemmalla työnantajallaan hän suunnitteli sähköasemia, pääasiassa ulkomaille. Koulutukseltaan Sjölund on sähkö- ja energiatekniikan diplomi-insinööri.

Mukavat työkaverit ja innovatiivinen, ajan hermolla oleva yrityskulttuuri houkuttelivat Sjölundin NEPowerille. ”Tiesin täällä olevan hyvä työporukka – tunsin heistä muutaman jo etukäteen. Lisäksi yritys on kasvava ja täällä on paljon mahdollisuuksia. Pidän siitä, että täällä yritetään kehittää koko ajan myös kaikenlaista uutta.”

Vaikka Sjölund on ehtinyt olla talossa vasta pari kuukautta, kiinnostavia projekteja on jo löytynyt. ”Jos pitäisi valita kaksi erityisen mielenkiintoista projektia, niin mieleen nousee heti ainakin Ruotsiin tehtävää akkuvarastoprojektia, jossa olemme mukana. Suomen päässä kiinnostavista projekteista voisin mainita ainakin Lapualle suunnitteilla olevan aurinkovoimapuiston”, kertoo Sjölund.

Jatkuvasti kehittyvä ala tuo mielenkiintoa työhön

Sähkö- ja energiatekniikka kehittyy jatkuvasti ja Sjölund näkeekin alan tulevaisuuden kiinnostavana. ”Uskon, että seuraavien vuosien ja ehkä vuosikymmenienkin aikana on tulossa isoja muutoksia, joihin meidän täytyy sopeutua kehittämällä uutta tekniikkaa. Uusia mahdollisuuksia tuo esimerkiksi uusiutuvan energian varastointi, jota ei ole vielä juurikaan tehty.”

Sjölund kertoo, että jatkuva kehittymisen tarve pitää myös työskentelyn mielenkiintoisena. NEPowerilla seurataan jatkuvasti alaa ja sen markkinoita ja mietitään muun muassa sitä, millaisille tuotteille markkinoilla voisi lähitulevaisuudessa olla tarvetta.

Jaa