Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

URAKKAKATSAUS: DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus

Palvelut kiinteistöille

DB Schenker on päättänyt rakentaa Turun alueen uudet toimitilat Lietoon, logistisesti mainiolle paikalle E18-tien varteen. Uusiin toimitiloihin siirtyvät kaikki Turun satama-aluueella olevat terminaalitoiminnot, mikä mahdollistaa toimintojen tehostamisen ja laajentumisen. Uusi logistiikkakeskus on yhteensä 18 560m2 kokonaisuus, josta reilut 15 000 m2 on lämmintä tilaa terminaali- ja toimistokäyttöön sekä loput lämmittämätöntä ulkohallitilaa.

Olemme mukana toteuttamassa uuden logistiikkakeskuksen kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen ja testaukseen. Uuden logistiikkakeskuksen suunniteltu valmistumisaika on kesällä 2020.

DB Schenker tarjoaa tuhansia kuljetuspalveluita niin maalla, merelle kuin ilmassa. Yritys kuuluu johtaviin maailmanlaajuisiin logistiikkapalveluntarjoajiin, tarjoten toimitusketjun kaikki vaiheet.

Jaa