Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

REKRY: Projektipäällikkö, Lapuan toimipiste

Uutiset

Nordic Electro Power on tulevaisuuteen tähtäävä, kasvava ja monipuolinen sähköurakointiyhtiö, joka tarjoaa ammattimaisia sähköpalveluita teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.

Teollisuuden, voimalaitosten ja sähköverkkojen saralla olemme erikoistuneet suurjänniteasennuksiin. Rakennuksille ja kiinteistöille tarjoamme liiketilojen sähköjen suunnittelu- ja asennuspalveluita.

Haemme nyt projektipäällikköä Nordic Electro Power Oy:n Lapuan toimipisteelle.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu sähköurakointiprojektien johtaminen. Pidät huolen aikataulu- ja kustannusseurannasta, sekä olet mukana kilpailuttamassa hankintoja.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään sopiva sähköasentajan ja/tai -insinöörin koulutus tai työkokemusta asentajan tehtävistä sekä erilaisten sähköurakointiprojektien vetämisestä.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi: omaat hyvät neuvottelutaidot ja pystyt luovimaan sopivan jämäkästi tilanteista toisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvavaan ja kehittyvään firmaan mukana. Pääset itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa ja samalla omaa urakehitystäsi. Tehtävä sijaitsee Lapualla.

Lisätietoa tehtävästä antavat:

Henri Rinta-Piirto 050 321 4332 tai henri.rinta-piirto@nepower.fi

Mika Alatalo 050 361 5496 tai mika.alatalo@nepower.fi

Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen: info@nepower.fi

Hakemukseen tulee sisällyttää vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Jaa