Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Riku Kohtamäki Nordic Electro Powerin projektipäälliköksi ja vastaamaan Pohjois-Suomen asiakkuuksista

Uutiset

Nordic Electro Power on allekirjoittanut työsopimuksen Riku Kohtamäen kanssa. Kohtamäki aloittaa yhtiössä projektipäällikkönä, vastaten Pohjois-Suomen alueen asiakkuuksista. Mukanaan hän tuo koko yhtiön toimintaa vahvistamaan rakennus- ja maanrakennusteknisen kokemuksen ja näkemyksen.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet konserniimme jälleen mukaan rautaisen ammattilaisen. Riku tuo osaamisellaan yritykseemme lisää voimaa ja kokemusta projektinjohtoon sekä suurempien kokonaisuuksien hallintaan. Tämä mahdollistaa yrityksemme kehittymisen edelleen ja prosessien kehittämisen uudelle tasolle, kertoo Nordic Electro Powerin toimitusjohtaja Mika Alatalo.

Projektinhallinnan ja rakennustekniikan ammattilainen

Kohtamäki on peruskoulutukseltaan sähköasentaja, josta on jatkokouluttautunut rakennusinsinööriksi. Hän on työskennellyt urallaan monipuolisesti projektinhallinnan ja urakoinnin tehtävissä. Viime vuodet hän on työskennellyt pääasiassa teollisuuden rakennuttamisen projekteissa.

– Osaamisessani yhdistyvät asentajatausta sekä vahva teollisuuden rakennustekninen tietotaito. Olen työskennellyt suurten teollisuuden investointihankkeiden parissa viime vuodet, minkä ansiosta laajempienkin projektien kokonaisvaltainen hallinnointi ja valvonta on tullut tutuksi, kertoo Kohtamäki.

Kohtamäki toivoo, että voi omalla osaamisellaan auttaa kehittämään Nordic Electro Poweria yhtiönä eteenpäin, tavoitteena vahvistaa tietä kohti laajempia palvelukokonaisuuksia ja suurempia hankkeita.

– Pidän siitä, että Nordic Electro Powerilla on avoin ilmapiiri, jossa jokainen tekijä voi aidosti vaikuttaa siihen, kuinka asiat tehdään. Ilmapiiri ja joustavuus näkyvät myös hienosti asiakkaiden suuntaan, kehuu Kohtamäki.

Nordic Electro Power avaa uuden toimipisteen Ouluun

Kohtamäki asuu Oulussa, ja on Nordic Electro Powerin uuden toimipisteen ensimmäinen työntekijä. Oulun toimipiste perustetaan palvelemaan erityisesti Pohjois-Suomen alueen asiakkaita.

– Toimimme jo nyt Pohjoismaissa laajalla alueella. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan perustamaan kiinteitä toimipisteitä alueille, joissa näemme potentiaalia tulevaisuudessa, kertoo Alatalo.

Tarvittaessa toimipisteestä käsin voidaan palvella asiakkaita tarvittaessa myös Pohjois-Ruotsissa tai yhdistää pohjoisen suunnan suuremmissa hankkeissa voimat Nordic Electro Powerin Skellefteån toimipisteen kanssa Ruotsissa. Molempiin toimipisteisiin tullaan rekrytoimaan lähiaikoina lisää työntekijöitä.

Jaa