Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Sertifikaattimme laadunhallinnasta ja ympäristöasioista: ISO9001 ja ISO14001

Uutiset

Yrityksellemme on myönnetty ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit. Laadunhallintaan keskittyvä ISO9001-serifikaatti korostaa erityisesti organisaation toimintaympäristöön, johtajuuteen, riskilähtöisyyteen sekä laadunhallintaan liittyviä asioita. Myös prosessilähtöisyys on avainasemassa sertifikaatin myöntämisen perusteissa.

– Työn laatu on meille kunnia-asia, josta emme tingi missään olosuhteissa. Tämän vuoksi meille on tärkeää, että laadukkaan työjäljen edistämiseen liittyvät asiat ovat kunnossa. Sertifikaatti on meille vahvistus siitä, että olemme oikealla polulla, kertoo toimitusjohtajamme Mika Alatalo.

Ympäristöjärjestelmästandardin mukainen ISO14001-sertifikaatti viestii puolestaan, että yrityksemme ympäristöarvot ovat ajan tasalla. Sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on ympäristöasioiden sisällyttäminen osaksi organisaation strategisen suunnittelun prosesseja. Johtajuus korostuu myös tässä: ympäristötavoitteiden luominen, niistä viestiminen ja niiden noudattaminen eivät ole itsestäänselvä asia missään yrityksessä, vaan vaativat selkeitä toimenpiteitä johdolta.

– Panostamme tuotteidemme elinkaariajatteluun sekä pidämme ympäristöasiat mielessä projektin kaikissa vaiheissa. Laadukkan työnjäljen tavoite
ulottuu myös ympäristöpuolelle, ja tahdomme jättää jälkeemme mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen, pohtii hallituksemme puheenjohtaja Jussi Kempus.

Tutustu tarkemmin sertifikaattien määritelmiin: https://sfs.fi/standardeista/tutustu-standardeihin/

Jaa