Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss

Elektriker till NEPower i Skellefteå, Sverige

Vi söker elektriker för tillsvidareanställning i Skellefteå, för uppdrag i hela norra Sverige. Hos oss har du möjlighet att påverka hur jobbet görs, och hur du vill utveckla din kompetens.

Dina arbetsuppgifter:

 • elinstallationer på industrier, t.ex. stegmontage, kabeldragning, anslutningar i apparatskåp och på maskiner
 • montage, anslutning och igångsättning av lågspänningsställverk
 • högspänningsinstallationer, t.ex. ställverksmontage, kabelavslut, inkoppling och igångsättning av styrutrustningar och backupsystem

Du får:

 • ett flexibelt arbete där du själv kan påverka och frihet under ansvar
 • en arbetsplats med låg hierarki och möjligheter att påverka verksamheten
 • stora möjligheter till egen utveckling både internt och externt i utbildningar

Vi vill att du har:

 • ECY-certifikat
 • B-körkort
 • hanterar svenska i tal och skrift

Vad är NEPower?

Finländska NEPower grundades i Vasa (Finland) 2017 och etablerade sig i Skellefteå 2021 för att bidra med expertis inom elbranschen. Vi utför elarbeten och har specialiserat oss på industri- och högspänningsinstallationer. Vi erbjuder våra experttjänster inom elbranschen till elbolag, nätbolag, industrin och fastighetssektorn i hela Norden. Vi har fasta verksamhetsställen i Vasa, Seinäjoki, Uleåborg och Skellefteå.

NEPower är företagardrivet, alla ägare arbetar operativt i bolaget vilket gör att byråkratin minskar betydligt. Vi värnar om mångfald och inkludering är viktigt för oss. Ålder, kön och etnicitet spelar ingen roll, det är din attityd till arbetet som räknas.

Vi anställer även elektriker för kortare perioder, arbetet kan då göras som utlandskommendering ifall du bor i Finland. Vill du flytta till Sverige hjälper vi dig gärna med det praktiska arrangemanget. Du kan bo var du vill, så länge du är villig att jobba med oss!

Skicka in ansökan!

Drop files here or
Accepted file types: pdf, docx, jpg, doc, txt, png, Max. file size: 128 MB.
  Genom att skicka detta formulär godkänner du integritetspolicyn från NEPower.

  Dela inlägget

  Kontakta oss för mer information

  Få kontakt!

  Joakim Sundström
  Platschef · Skellefteå