Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Industri- och högspänningselektriker till Skellefteå

Intresserad att utvecklas med oss, se hit, vi vill utvecklas med dig!

Under 2021 etablerade vi våran verksamhet i Skellefteå och har sedan dess kommit långt med att bli en aktör att räkna med på marknaden i Skellefteå.

Vi söker nu fler elektriker för högspännings- och industriinstallationer. På NEPower har vi lång erfarenhet av högspännings- och industriinstallationer, både lokalt i Skellefteå och inom företaget i Finland. Om du saknar någon kunskap finns det stora möjligheter att både lära dig internt och utbildas externt.

NEPower erbjuder en modern, flexibel och tolerant arbetsmiljö, där du ges stora möjligheter att påverka och göra skillnad. God attityd och eget initiativ värderas högt och gillar du att resa är möjligheterna oändliga.

Om oss

NEPower är i grunden ett Finskt serviceföretag som tillhandahåller elektriska tjänster och produkter till industrier, kraftbolag och fastigheter. För industrier och kraftbolag är vi specialiserade på högspänningsinstallationer. För byggnader och fastigheter tillhandahåller vi elplanering, design och installationer för kommersiella fastigheter.

Företaget startades i Finland 2017 och har idag totalt över 70 anställda.

Ansökan och frågor

Ansökan kan skickas in via formuläret nedan, eller skickas till joakim.sundstrom@nepower.se. Vid frågor ring Joakim Sundström 070-650 68 62.

Skicka in ansökan!

Drop files here or
Accepted file types: pdf, docx, jpg, doc, txt, png, Max. file size: 128 MB.
    Genom att skicka detta formulär godkänner du integritetspolicyn från NEPower.

    Dela inlägget