Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Vi installerar den elektriska framtiden

NEPower gör entreprenader, service och underhåll men erbjuder också egna produkter och skräddarsydda nyckelfärdiga lösningar inom elbranschen.

Kort om NEPower

  • Grundades i Vasa 2016 och etablerade verksamhet i Skellefteå år 2021.
  • Har i dag 70 anställda och en omsättning på 12 miljoner euro (år 2022)
  • Huvudkontor och produktutveckling finns i Vasa, övriga kontor i Seinäjoki, Uleåborg och Skellefteå.
  • Arbetar huvudsakligen i Finland och Sverige, men också i övriga Norden.

Från litet lokalt elföretag till innovativ nordisk expert

NEPower grundades av två finländska elektriker som delade samma vision. När studiekompisarna Mika Alatalo och Jussi Kempus grundade NEPower år 2016 kunde de aldrig tro att elföretaget sju år senare skulle ha en omsättning på 12 miljoner euro. I dag är Mika verkställande direktör och Jussi arbetar operativt i företaget.

Läs om NEPowers historia.

Mika Alatalo och Jussi Kempus

Våra tjänster

Industrier

Vi gör olika typer av elarbeten för industrier i hela Norden. Vi har flera storskaliga industriföretag som kunder och är bekanta med branschens höga krav.

Energibolag

Vi erbjuder installationer av hög- och mellanspänningsställverk och jordfelsanordningar för kraftverk. Förutom installationer gör vi mångsidiga renoveringar och kabelavslut.

Fastigheter

Vi utför olika typer av elentreprenader inom fastighetsteknikområdet, från mindre installationer som underleverantör till helhetsentreprenader som huvudentreprenör. Våra tjänster inkluderar design, installation och implementering av eltekniska lösningar för alla system.

Förnybar energi

Vi skapar möjligheter att ersätta gamla, fossila bränslen med modernare och mer miljövänliga alternativ. Vi erbjuder till exempel kompletta lösningar för solenergi och laddstationer för elfordon.

Våra produkter

NEP e-Hub Teknikhus

Fördelen med att samla fastighetens elteknik i en separat byggnad är att nätägaren då har möjlighet att komma åt driftskritiska områden utan att behöva tillgång till andra byggnader. Vi erbjuder en paketlösning med modulbygge, teknik och installation.

Elstation

Du kan beställa en transformatorstation eller en kopplingsstation som en helhetslösning från oss. Med NEPower som huvudentreprenör hålls hela processen i samma händer, vilket gör att arbetet framskrider smidigt enligt tidtabell. Vi planerar och bygger den elstation du behöver samt levererar, installerar och driftsätter den.

Titta på en video om NEPower

“Speciellt fint är det att se den uppriktiga glädjen hos en lärling som fått vara med i ett arbetsmoment för första gången. Vi har en bra mix av erfarna och unga elektriker som är ivriga att lära sig mer”

Joakim Sundström,
platschef i Skellefteå

Läs mer om NEPower i Sverige.

Här hittar du oss!

Skicka ett meddelande eller en offertförfrågan till oss!

Jag vill också få erbjudanden på:
Genom att skicka meddelande godkänner du våran privacy policy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.