Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Industrier

På NEPower är elarbeten för industrier en central del av vår verksamhet. Vi tillhandahåller tjänster till industrier på ett professionellt och flexibelt sätt. Vi har flera storskaliga industriföretag som kunder och är bekanta med branschens höga krav. Vi tillhandahåller tjänster i hela Norden. Kontakta oss för offert!

Energibolag

NEPower tillhandahåller installationer åt flera energibolag som underleverantör. Tack vare vår breda erfarenhet kan vi svara på de föränderliga behoven hos energibolag. Vi tillhandahåller installationer av hög- och mellanspänningsställverk och jordfelsanordningar för kraftverk. Förutom installationer gör vi mångsidiga renoveringar och kabelavslut.

Fastigheter

Elinstallationer och tekniska lösningar för fastigheter är en betydande del av de tjänster som NEPower tillhandahåller. Vi utför olika typer av elentreprenader inom fastighetsteknikområdet, från mindre installationer som underleverantör till helhetsentreprenader som huvudentreprenör. Våra tjänster inkluderar design, installation och implementering av eltekniska lösningar för alla system. Bland våra kunder finns konstruktörer, byggföretag och offentlig verksamhet.

Förnybar energi

På NEPower har vi ett starkt uppdrag att vara med och bygga nya möjligheter att ersätta gamla, fossila bränslen till mer moderna och miljövänliga alternativ. Vi erbjuder till exempel kompletta lösningar för solenergi och laddstationer för elfordon. Vi arbetar enligt miljöstandarderna i ISO14001-certifieringen.