Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Energibolag

NEPower tillhandahåller installationer åt flera energibolag som underleverantör. Tack vare vår breda erfarenhet kan vi svara på de föränderliga behoven hos energibolag. Vi tillhandahåller installationer av hög- och mellanspänningsställverk och jordfelsanordningar för kraftverk. Förutom installationer gör vi mångsidiga renoveringar och spänningsavslutningar.

Tack vare vår breda erfarenhet kan vi svara på de föränderliga behoven hos energibolag. Vi tillhandahåller installationer av mellanspänningsställverk och jordfelsutjämningsenheter till kraftverk. Förutom installationer gör vi mångsidiga renoveringar och spänningsavslutningar.

Våra lösningar är helt skräddarsydda efter kundens behov vad gäller storlek och önskade egenskaper. De är också lätta att skala upp vid senare behov.

TEKNIKBYGGNADER

Våra teknikbyggnader är kompakta elektriska utrymmen eller byggnad som inkluderar mellanspänningsställverk och skydd, transformator och lågspänningsställverk som är placerade i tre olika fack som har separerats från varandra med skiljeväggar för att garantera säkerheten genom att begränsa tillgången till strömförande utrustning eller vid brand. Elutrymmet är färdigmonterat i våra lokaler, vilket minimerar installationstid och kostnader på plats. Alla enheter är av hög kvalitet och testade för att fungera tillsammans. Våra produkter används av mångsidiga kunder som hamnar, gruvor, produktionsanläggningar, sjukhus och olika typer av fastigheter.


Elutrymmen i separata byggnader gör det möjligt för nätägaren att enkelt underhålla anläggningen utan att komma åt farliga delar eller störa driften. När det kommer till storlek och önskade funktioner kan det elektriska utrymmet skräddarsys efter alla behov och är enkelt skalbart i framtiden. Vi förser dig med en snabb och säker leverans genom att göra allt konstruktions-, inköps-, installations-, test- och driftsättningsarbete åt dig.

Vill du veta mer om produkter vi erbjuder för energibolag? Klicka här!

KONSTRUKTION OCH DRIFTSÄTTNING

Vi har tjugo års erfarenhet av konstruktion och driftsättning, design av transformatorstationer från renoveringar till nybyggnation. Vi utför även skyddsreläkonfigurationer och tester för reläer samt gör idrifttagning för alla typer av applikationer, från industriella elcentraler till kompletta transformatorstationer.

Det vi bygger underhåller vi också.

Vi tillhandahåller alla installationer och underhållstjänster, servicekontroll, underhåll för energiöverföringsbyggnader och ökad energieffektivitet genom återvinning. Vårt mål är att ge kundorienterad service och skapa en säker miljö ekologiskt.

Våra underhållstjänster inkluderar till exempel:

  • årligt elunderhåll av anläggningar
  • elunderhåll för industriella behov
  • underhåll av transformatorer
  • ställverks- och elcentralsunderhåll
  • besiktningar för säkerhetsbelysning, brandlarm och rökröjningssystem
  • besiktning och dokumentation av tilläggs-, ändrings- och reparationsarbeten för elektrisk utrustning
  • utbildning och handledning för slutkundsanvändare

”NEPower gav oss olika alternativ för att genomföra projektet redan i förhandlingsfasen. Det här är sättet att skapa kostnadsbesparingar och förbättra konkurrenskraften – båda drar nytta av att dela erfarenheter.”

ABB – 110/33 kV substation, Finland

ABB – 110/33 kV substation, Norra Österbotten, Finland

Vi var en del av implementeringen av en ny transformatorstation byggd i norra Österbotten, Finland. Vårt arbete omfattade de primära och sekundära installationerna för transformatorstationen.

Ett bra samarbete och effektiv kommunikation med kundens projektledare gjorde det möjligt för oss att enkelt komma överens om saker och ting i detta projekt.

Vårt sätt att sträva efter att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för att förbättra våra kunders konkurrenskraft fick bra feedback.

Varför ska du välja NEPower?

När du väljer att installera din elektriska framtid tillsammans med oss ​​ger vi ett löfte till dig. Detta löfte tillsammans med våra värderingar finns i allt vi gör.

Vi får saker gjorda professionellt

Vårt jobb är att hjälpa dig uppnå dina mål med de bästa installationslösningarna och skickliga proffs. Vi hjälper dig att få saker gjorda på rätt sätt och snabbt, med professionalism och efter bästa installationspraxis. Vi kan själva utföra alla tjänster från design till projektledning och installation till driftsättning åt dig.

Vi möjliggör framtida affärsframgångar

Vi möjliggör framtida affärsframgångar, introduktion av förnybar energi och framväxten av smarta elnät genom högkvalitativt och flexibelt elinstallationsarbete. Hur din elektriska framtid än ser ut kan vi hjälpa till att få det att hända. Vi engagerar oss för din framgång genom att vara lättillgängliga och reagera snabbt på förändringar när det behövs.

Människor är viktiga för oss

Vi, grundarna av Nordic Electro Power, är redan andra eller tredje generationens elektriker. Vi vet att människor betyder något och sätter säkerheten främst. Vi prioriterar våra kunders och teammedlemmars välbefinnande eftersom vi vet att det är en av nyckelpunkterna för att hjälpa oss alla att lyckas tillsammans. Vi har erfarenhet av olika typer av kunder och kulturer, vilket gör kommunikationen enkel och effektiv.

Fokus på framtiden

Den elektriska framtiden är här. Vi är ett modernt företag med våra ögon aktivt på framtiden. Vi vill vara en del av en större förändring genom att hjälpa våra kunder installera sin elektriska framtid med de bästa lösningarna på marknaden. Våra styrkor är flexibilitet och ett entreprenörstänkande. Vi arbetar alltid flexibelt efter våra kunders behov.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta oss!

Joakim Sundström
Platschef · Skellefteå

Nyheter & referenser

16.2.2024 NEPower har undertecknat ett entreprenadavtal med EPV Alueverkko Oy för att bygga en distributionsstation på Långskogens storindustriområde i Vasa