Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä

Avoimet työtehtävät

Etsimme parhaillaan ammattilaisia näihin tehtäviin:

6.6.2022 Sähköasentajia Vaasaan, Ouluun ja/tai Seinäjoelle
9.5.2022 Oletko sähköasentaja? Kiinnostaako komennus- tai vakkarityöt Ruotsissa?
6.5.2022 Avoin hakemus

Otatko ensimmäisiä askeleita sähköalalla?

NEPowerin perustajat ovat kaikki aloittaneet asentajina leikaten johtoja ja kiristäen ruuveja, insinöörimme opiskelijoina yksinkertaisten kouluprojektien kautta sekä esimiehemme vetäen kaapeleita kentällä. Oikeanlainen asenne on meille kaikista tärkein: otathan meihin rohkeasti yhteyttä, jos olet tekijä, jonka käsissä hommat hoituvat, ja tahdot kehittää taitojasi eteenpäin.

Yrityksessämme iällä, sukupuolella tai aiemmalla kokemuksella ei ole väliä – kaikki riippuu asenteestasi ja tahdostasi antaa oma panoksesi. Mikäli sinulta puuttuu tarvittava koulutus tai kokemus työhön, on meillä kokemusta ja kannustava asenne työssä oppimiseen ja oppisopimuskoulutukseen. Tarjoamme mahdollisuuksia myös projekteihin opintojansa päättäville opiskelijoille, jotka kartoittavat ensimmäisiä askelia työelämässä valmistumisen jälkeiselle ajalle.

Etsimme jatkuvasti tulevia sähköalan tähtiä rakentamaan sähköistä tulevaisuutta kanssamme. NEPower sopii sinulle, jos etsit työpaikkaa, jossa voit olla oma itsesi, kasvaa, kehittyä sekä keskittyä työntekoon byrokratian sijaan.

Yrityksemme kasvaa ja niin teemme mekin. Ota yhteyttä – keskustellaan lisää sähköisestä tulevaisuudestasi yhdessä!

Avoin hakemus

Etkö löytänyt yllä olevista työpaikoista itsellesi sopivaa? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme, ja kannustamme sinua jättämään avoimen hakemuksen. Katsotaan, mitä voimme tarjota sinulle!

Ota yhteyttä!

Keskustellaan lisää sähköisestä tulevaisuudestasi yhdessä.

Miksi valita meidät?

Tästä löydät muutamia ydinajatuksia, joiden avulla autamme työyhteisöämme loistamaan!

Käytä vahvuuksiasi

Meille on ollut aina tärkeää löytää jokaiselle henkilöstömme jäsenelle työtehtäviä, jotka kiinnostavat heitä ja joissa he pääsevät hyödyntämään vahvuuksiaan. Uskomme, että ihmiset motivoituvat paremmin ja voivat loistaa työssään, kun he saavat tehdä asioita, joissa he ovat hyvä ja jotka kiinnostavat heitä aidosti.

Kehitä itseäsi

Samalla, kun korostamme jokaisen tiimiläisen vahvuuksia, tiedämme, että aina on tilaa kehitykselle. Siksi kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen – olipa sitten kyse omien kehityskohteiden haastamisesta tai vahvuuksien vahvistamisesta.

Positiivinen työympäristö

Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Haluamme, että töihin on mukavaa tulla, mikä näkyy koko yrityksemme ilmapiirissä. Mikäli haasteita työyhteisösssä ilmenee, keskustelemme ja hoidamme asian kuntoon suoraan ja avoimesti asianosaisten kanssa.

Tilaa innovaatioille

Emme pelkää antaa tiimimme jäsenille vastuuta, jos he itse ovat valmiita ottamaan sitä. Olemme avoimia uusille ideoilla ja ehdotuksille, joiden avulla asiat voidaan tehdä entistä paremmin. Kannustamme henkilöstöämme osallistumaan aktiivisesti yrityksemme kehitykseen, sillä uskomme, että jokaisella on merkitystä koko tiimin yhteiselle menestykselle tulevaisuudessa.

“Pidän siitä, että NEPowerilla pääsee todella vaikuttamaan siihen, kuinka asiat hoidetaan ja tuomaan oman panoksensa päivittäisiin prosesseihin. Tämä tuo mukavaa haastetta sekä antaa mahdollisuuden kehittää itseä uudella tavalla ja johtaa omaa työtä joustavasti.”

Kari Ritala – Suunnittelupäällikkö, NEPower

Lue lisää!