Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Nordic Electro Power

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Tahdoimme luoda yrityksen, jossa asiat hoidetaan oikein ja nopeasti, ammattitaidolla ja parhaita asennustapoja noudattaen. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin kaikessa mitä teemme.

Sähköasentajiemme avulla palvelemme paikallisia yhtiöitä, teollisuusyrityksiä, sähköyhtiöitä, kiinteistöjä sekä kaivosyhtiöitä Pohjoismaissa.

Meidän työmme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa parhaiden asennustapojen ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttää, meiltä löytyvät sopivat tekijät sen toteuttamiseen.

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla.

Ajankohtaista NEPowerilla

Kiinnostavatko tämän hetken sähköisimmät uutiset? Lue lisää tästä!

31.5.2024 NEPower kahden päämuuntajan sähköaseman kokonaistoimittajana Heininevan aurinkovoimapuiston hankkeessa Lapualla
9.5.2024 NEPower tukee Team Rynkeby Oulua: hallitilaa huoltokäyttöön ja rahalahjoitus pienten puolesta
17.4.2024 Korsnäsissä tehdään nyt aurinkoenergian tuotekehitystä

Palvelumme

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa parhaiden ratkaisuiden ja taitavien ammattilaisten avulla.

Teollisuuden sähkötyöt

Teollisuuden sähkötyöt ovat keskeinen osa toimenkuvaamme NEPowerilla. Tarjoamme monipuoliset sähkötyöt teollisuuden tarpeisiin joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkainamme on useita teollisuusalan suuryrityksiä, joten tunnemme alan korkeat vaatimukset. Tarjoamme palveluita Pohjoismaissa.

Energiayhtiöt

NEPower tekee asennuksia alihankintatöinä useille eri energiayhtiöille. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta kykenemme vastaamaan energiayhtiöiden muuttuviin tarpeisiin. Palveluumme kuuluvat sähköasemien välijännitekojeistojen ja maasulkulaitteiden asennukset. Asennusten lisäksi teemme erilaiset saneeraukset sekä kaapelipäätteet.

Kiinteistöt

Kiinteistöjen sähkötekniikka on merkittävä osa NEPowerin toimintaa. Toteutamme eritasoisia kiinteistötekniikan sähköurakoita aina sähköurakoiden alihankintatöistä kokonaisvaltaisiin KVR-urakointikohteisiin. Kokonaisuuteen kuuluvat sähkötekniikkaratkaisujen suunnittelu, asennus ja käyttöönotto kaikkien järjestelmien osalta. Asiakkainamme ovat rakennuttajat, rakennusliikkeet ja julkisyhteisöt.

Uusiutuva energia

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Meiltä saat mm. kestäviä aurinkosähköratkaisuja sekä latausasemia sähköllä kulkeville kulkuneuvoille. Toimintaamme ohjaavat ISO14001-sertifioinnin ympäristöstandardit.

“NEPowerin kanssa toimiminen oli sujuvaa ja avointa: sovituista asioista pidettiin kiinni ja työt tehtiin sovittujen aikataulujen puitteissa. Suosittelen!”

ABB – CASE: 110/33 kV substation, Suomi

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.

Suunnittelimme ja rakensimme Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

”Meillä on käynnissä kymmenkunta projektia, joista kaikki ovat riippuvaisia toisistaan. Siksi on erittäin tärkeää löytää Nordic Electro Powerin kaltaisia kumppaneita, joiden kanssa toimiminen on helppo ja joustavaa, eikä asioista tarvitse turhaan vääntää.”

– Jan-Ove Ingo, Rakennuspäällikkö / Vaasan kaupunki

Rekry on auki!

Onko sinulla tarvittavat taidot ja oikeanlainen asenne NEPowerin tiimiin? Hae nyt! Etsimme parhaillaan osaajia näihin työtehtäviin:

6.6.2022 Sähköasentajia Vaasaan, Ouluun ja/tai Seinäjoelle
9.5.2022 Oletko sähköasentaja? Kiinnostaako komennus- tai vakkarityöt Ruotsissa?
6.5.2022 Avoin hakemus