Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Vi installerar den elektriska framtiden

Nordic Electro Power

Vi, grundarna av NEPower, är redan andra eller tredje generationens elektriker. Vi ville skapa ett företag där saker och ting görs korrekt och snabbt, med professionalism och efter bästa installationspraxis.

Vi servar industri-, energi-, fastighets- och gruvbolag från hela Norden med hjälp av våra elektriker och installationsteam. Hur din elektroniska framtid än ser ut, ring in rätt elektriker för att få det att hända.

Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att nå sina mål med de bästa installationslösningarna och våra skickliga proffs.

Vårt installationsarbete kommer att möjliggöra framtida verksamheter, introduktion av förnybar energi och framväxten av smarta elnät genom högkvalitativt och flexibelt elinstallationsarbete.

Nyheter

Läs mer om våra senaste nyheter

31.5.2024 NEPower som totalleverantör av två huvudtransformatorstationer för Heinineva solkraftverksprojekt i Lapua
9.5.2024 NEPower stöder Team Rynkeby Oulu: lagerytor för underhåll och donationer till de små
17.4.2024 Produktutveckling av solenergilösningar pågår i Korsnäs

Våra tjänster

Att hjälpa våra kunder nå sina mål med de bästa lösningarna och skickliga proffs

Industrier

Elarbeten för industriella behov är en central del av vår verksamhet. Vi tillhandahåller eltjänster till industrier på ett professionellt och flexibelt sätt.

Vi har flera storskaliga industriföretag som kunder och är bekanta med branschens höga krav. Vi tillhandahåller tjänster i hela Norden.

Energibolag

Vi tillhandahåller installationer åt flera energibolag som underleverantör. Tack vare vår breda erfarenhet kan vi svara på de föränderliga behoven hos energibolagen.

Vi tillhandahåller installationer av hög- och mellanspänningsställverk och jordfelsanordningar för kraftverk. Förutom installationer gör vi även mångsidiga renoveringar och kabelavslut.

Fastigheter

Elinstallationer och teknik för fastigheter är en betydande del av våra tjänster. Vi utför olika typer av elentreprenader inom fastighetsområdet, från mindre installationer som underleverantör till helhetsentreprenader som huvudentreprenör.

Våra tjänster inkluderar design, installation och implementering av eltekniska lösningar för alla system.

Förnybar energi

Vi har ett stort uppdrag att vara med och bygga nya möjligheter att ersätta gamla, fossila bränslen till mer moderna och miljövänliga alternativ. Vi erbjuder till exempel kompletta lösningar för solenergi och laddstationer för elfordon.

Vi arbetar enligt miljöstandarderna i ISO14001-certifieringen.

“Arbetet med NEPower var smidigt och transparent: överenskommet arbete levererades inom den överenskomna tidsplanen. Jag rekommenderar!”

ABB – 110/33 kV substation, Finland

Port of Vaasa, laddstation

På NEPower har vi ett starkt uppdrag att vara med och bygga nya möjligheter att ersätta gamla, fossila bränslen till mer moderna och miljövänliga alternativ.

Vi designade och byggde laddstationer för elektrifierade fartyg i Vasa hamn. Projektet var relaterat till det nya hybridfartyget, Aurora Botnia, som har visionen att vara den mest miljövänliga färjan i världen.

”Vi har ett tiotal olika projekt som alla är beroende av varandra. Det är därför det är viktigt att hitta partners som NEPower, som är lätta och flexibla att arbeta med, utan onödigt krångel..”

– Jan-Ove Ingo, Building manager / City of Vaasa

Vi anställer!

Skicka in din ansökan nu! Just nu vill vi tillsätta de här tjänsterna:

6.6.2022 Elinstallatörer till Vasa, Seinäjoki, Uleåborg och/eller Skellefteå
11.4.2022 Industri- och högspänningselektriker till Skellefteå
1.1.2022 Öppen ansökan