Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Industrier

På Nordic Electro Power är elarbeten för industriella behov en central del av vår verksamhet. Vi tillhandahåller eltjänster till industrier på ett professionellt och flexibelt sätt. Vi har flera storskaliga industrier som kunder och är bekanta med branschens höga krav. Vi tillhandahåller tjänster i hela Norden.

Vårt team har arbetat i olika industriella projekt genom vårt företags historia och i sina tidigare karriärer. Det starka kunnandet hos teammedlemmar med en lång karriär i kombination med den yngre generationens entusiasm gör det möjligt att uppnå just det slutresultat som våra industrikunder söker efter.

Våra tjänster för industriföretag täcker projektets hela livscykel från konstruktion till installation och driftsättning till underhållstjänster.

Vi har en lång och bred erfarenhet av industriella elprojekt, och över tio års erfarenhet av att installera transformatorstationer och leda olika elprojekt för industriella behov. Vår professionalism kan ses i arbetssäkerhet och kvalitet som är våra främsta prioriteringar i allt vi gör.

KONSTRUKTION OCH DRIFTSÄTTNING

Vi har lång erfarenhet av konstruktion och driftsättning, design av transformatorstationer från renoveringsplatser till nybyggnation. Vi utför även skyddsreläkonfigurationer och tester för reläer samt gör idrifttagning för alla typer av applikationer, från industriella elcentraler till kompletta transformatorstationer.

Det vi levererar underhåller vi också: vi kan erbjuda  tjänster från design till driftsättning tillsammans med underhållstjänster.

Vill du veta mer om de produkter vi erbjuder för industrikunder? Klicka här!

Våra typiska kunder inom industrisektorn är till exempel vattenreningsföretag, kraft- och värmeproduktionsföretag, vindkraftsparker, gruvföretag, massa- och pappersindustrier, små och speciella transformatorer och produktionsanläggningar för förnybar energi som arbetar med modern banbrytande teknologi.

Vi har bred erfarenhet av spänningstransformatorstationer upp till 130 kV.

Vi arbetar med alla spänningsnivåer inom industrisektorn. Vi har lång erfarenhet inom till exempel dessa områden:

  • ställverksinstallationer
  • förnyelsearbeten till gamla ställverk
  • konstruktion
  • skyddsreläinstallationer
  • ljusbågsskyddsinstallationer
  • mellan- och högspänningskablar och avslut

Allt vårt arbete följer ISO 9001 och ISO 14001. Vi utökar kontinuerligt vårt kunnande inom industrisektorn genom nyrekryteringar, utbildningar och utvecklingsprojekt med våra kunder.

“Vi har ett tiotal olika projekt som alla är beroende av varandra. Det är därför det är viktigt att hitta partners som NEPower, som är lätta och flexibla att arbeta med, utan onödigt krångel.”

Jan-Ove Ingo – Building manager, City of Vaasa

Port of Vaasa, laddstation

På NEPower har vi ett starkt uppdrag att vara med och bygga nya möjligheter att ersätta gamla, fossila bränslen till mer moderna och miljövänliga alternativ.

Vi designade och byggde laddstationer för elektrifierade fartyg i Vasa hamn. Projektet var relaterat till det nya hybridfartyget, Aurora Botnia, som har visionen att vara den mest miljövänliga färjan i världen.

”Det som har utlovats har hållits: vi har fått exakt vad vi har beställt.”

Varför ska du välja NEPower?

När du väljer att installera din elektriska framtid tillsammans med oss ​​ger vi ett löfte till dig. Detta löfte tillsammans med våra värderingar finns i allt vi gör.

Vi får saker gjorda professionellt

Vårt jobb är att hjälpa dig uppnå dina mål med de bästa installationslösningarna och skickliga proffs. Vi hjälper dig att få saker gjorda på rätt sätt och snabbt, med professionalism och efter bästa installationspraxis. Vi kan själva utföra alla tjänster från design till projektledning och installation till driftsättning åt dig.

Vi möjliggör framtida affärsframgångar

Vi möjliggör framtida affärsframgångar, introduktion av förnybar energi och framväxten av smarta elnät genom högkvalitativt och flexibelt elinstallationsarbete. Hur din elektriska framtid än ser ut kan vi hjälpa till att få det att hända. Vi engagerar oss för din framgång genom att vara lättillgängliga och reagera snabbt på förändringar när det behövs.

Människor är viktiga för oss

Vi, grundarna av Nordic Electro Power, är redan andra eller tredje generationens elektriker. Vi vet att människor betyder något och sätter säkerheten främst. Vi prioriterar våra kunders och teammedlemmars välbefinnande eftersom vi vet att det är en av nyckelpunkterna för att hjälpa oss alla att lyckas tillsammans. Vi har erfarenhet av olika typer av kunder och kulturer, vilket gör kommunikationen enkel och effektiv.

Fokus på framtiden

Den elektriska framtiden är här. Vi är ett modernt företag med våra ögon aktivt på framtiden. Vi vill vara en del av en större förändring genom att hjälpa våra kunder installera sin elektriska framtid med de bästa lösningarna på marknaden. Våra styrkor är flexibilitet och ett entreprenörstänkande. Vi arbetar alltid flexibelt efter våra kunders behov.

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss!

Joakim Sundström
Platschef · Skellefteå

Nyheter & referenser

The Port of Vaasa, laddstation för fartyg
Byggledare på industrietablering