Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss

Aktuella rekryteringar

Just nu rekryterar vi följande tjänster:

9.5.2022 Är du elektriker? Intresserad av att jobba i Sverige tillfälligt eller permanent?
11.4.2022 Industri- och högspänningselektriker till Skellefteå
1.1.2022 Öppen ansökan

Ta de första stegen i din elkarriär?

Grundarna av NEPower började alla som installatörer som kapade ledningar och drog bultar, våra ingenjörer började under stuidetiden utförande enkla skoluppgifter samt slutarbeten, och våra förmän som förstaårselever ute på fältet och drog kablar. Allt handlar om rätt tankesätt för oss: om du gillar att få jobbet gjort och utveckla dina färdigheter, tveka inte att kontakta oss.

I vårt företag spelar ålder, kön eller tidigare erfarenhet ingen roll – allt handlar om din attityd och vilja att bidra. Om du saknar den utbildning eller erfarenhet som behövs, är vi vana med och uppmuntrande till lärande på jobbet, lärlingsprogram och uppdrag för ingenjörselever som avslutar skolan och vill ta de första stegen i arbetslivet.

Vi letar ständigt efter nya stjärnor för att installera den elektriska framtiden med oss. NEPower är rätt plats för dig om du letar efter en arbetsplats där du kan vara dig själv, växa, utvecklas och fokusera på att få jobbet gjort istället för att oroa dig för företagets policy eller politik.

Vårt företag växer och det gör vi också. Hör av dig – låt oss diskutera din elektriska framtid tillsammans!

Öppen ansökan

Hittade du ingen lämplig tjänst ovan? Vi letar kontinuerligt efter nya medlemmar att gå med i vårt team och uppmuntrar dig att lämna en öppen ansökan. Låt oss se vad vi kan erbjuda dig!

Har du några frågor?

Har du några frågor om tjänsterna eller hur det är att jobba hos oss? Tveka inte att höra av dig!

Joakim Sundström
Platschef · Skellefteå

Varför välja oss?

Här är några av våra tankar bakom att se till att vårt team kan briljera!

Använd dina styrkor

Att hitta rätt arbete som passar varje teammedlems personliga styrkor och professionella intressen har alltid varit viktigt för oss. Vi tror att människor är mer motiverade och kan glänsa i sitt arbete när de kan göra saker de är bra på och verkligen är intresserade av.

Utveckla dig själv

Samtidigt som vi betonar att hitta var och en av våra teammedlemmars styrkor, vet vi också att det alltid finns utrymme för utveckling. Det är därför vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och självutveckling – oavsett om det handlar om att utmana dina svaga punkter eller att stärka dina styrkor.

Positiv arbetsmiljö

Vårt teams välmående står högt på vår prioriteringslista. Det är viktigt för oss att det skall kännas roligt och motiverande att gå till jobbet på morgonen, vilket kan ses i hela atmosfären i vårt företag. Om några problem uppstår diskuterar och hanterar vi dem på ett öppet sätt direkt med de inblandade.

Utrymme för innovation

Vi är inte rädda för att ge våra teammedlemmar ett större ansvar när de känner sig redo att ta det. Vi är också öppna för nya idéer om hur saker kan göras bättre. Vi uppmuntrar våra teammedlemmar att aktivt delta i att utveckla vårt företag eftersom vi tror att varje person är viktig för att skapa framtida framgångar för hela vårt team.

“Jag uppskattar att jag verkligen kan påverka hur saker görs och att min input införs i vardagens processer. Detta för en trevlig utmaning med sig, gör det möjligt att utveckla mig själv på ett nytt sätt och leda mitt arbete flexibelt.”

Kari Ritala – Engineering manager