Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss

Aktuella rekryteringar

Vi rekryterar elexperter till uppdrag i både Finland och Sverige. Om inte våra lediga jobb känns rätt för dig hoppas vi att du lämnar in en öppen ansökan via formuläret längre ner, eller tar kontakt direkt.

28.6.2022 Ledande montör el till NEPower i Skellefteå, Sverige
6.6.2022 Elinstallatörer till Vasa, Seinäjoki, Uleåborg och/eller Skellefteå
9.5.2022 Elektriker till NEPower i Skellefteå, Sverige

NEPower som arbetsgivare

Finländska NEPower grundades i Vasa 2017 och etablerade sig i Skellefteå 2021 för att bidra med expertis inom elbranschen. NEPower är företagardrivet, alla ägare arbetar operativt i bolaget vilket gör att byråkratin minskar betydligt. Vi utför elarbeten och har specialiserat oss på högspänningsarbeten och service av elnät samt kraftverk. Vi erbjuder våra experttjänster inom elbranschen till elbolag, nätbolag, industrin och fastighetssektorn i hela Norden.

Till oss kommer elektriker som tröttnat på stora företag där de bara förväntas följa order och göra som det står i ritningarna. Hos oss finns det möjlighet att påverka hur jobbet görs, vi är alltid öppna för nya idéer och det känns uppmuntrande för våra anställda. Dessutom kan vi erbjuda en konkurrenskraftig lön och en arbetsmiljö där våra anställda har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb. Det gäller både utrustning, säkerhet och arbetshälsa.

Öppen ansökan

Vi behöver fler ivriga elektriker och elingenjörer som vill vara med och bygga upp framtidens smarta energilösningar. Just nu söker vi speciellt ledande elektriker som är redo att axla mer ansvar, och elektriker med erfarenhet av högspänningsprojekt. Lämna gärna in en öppen ansökan, kanske har vi ett jobb som passar dig perfekt?

Har du några frågor?

Vill du veta mer om de lediga tjänsterna eller om hur det är att jobba hos oss? Hör av dig!

Joakim Sundström
Platschef · Skellefteå

Varför välja oss?

Här är några goda skäl till att bli en del av vårt team!

Använd dina styrkor

Det har alltid varit viktigt för oss att ta vara på medarbetarnas styrkor och intressen, och hitta arbetsuppgifter som passar dem. Vi tror att du är mer motiverad och kan glänsa i ditt arbete när du får chans att göra arbetsuppgifter som du är bra på, och intresserad av.

Utveckla dig själv

Vi lyfter fram våra medarbetares styrkor, men skapar samtidigt utrymme för utveckling. Vi uppmuntrar till kontinuerligt lärande och självutveckling – oavsett om det handlar om att utmana dig själv eller finslipa dina nuvarande styrkor.

Positiv arbetsmiljö

Teamets välmående står högt på vår prioriteringslista. Det är viktigt för oss att det ska kännas roligt och motiverande att gå till jobbet på morgonen, vilket präglar hela atmosfären i vårt företag. Om det uppstår problem diskuterar vi och hanterar dem på ett öppet sätt, direkt med de inblandade.

Utrymme för innovation

Vi är inte rädda för att ge våra teammedlemmar ett större ansvar när de känner sig redo för det. Vi är också öppna för nya idéer om hur saker kan göras bättre. Vi uppmuntrar våra teammedlemmar att aktivt delta i utvecklingen av vårt företag eftersom vi tror att varje person är viktig för att skapa framgång i vårt team.

“Jag uppskattar att jag på NEPower verkligen kan påverka hur vi jobbar. Jag uppmuntras att ge förslag på hur våra arbetsprocesser kan förbättras, och det är en trevlig utmaning i sig. Här har jag möjlighet att utveckla mitt kunnande på ett nytt sätt, och jobba både självständigt och flexibelt.”

Kari Ritala – Engineering manager

Läs artikeln här!

Attityden är viktigast – resten kan du lära dig

NEPowers grundare har alla inlett sina karriärer som elinstallatörer, kapat ledningar och dragit åt bultar. Våra ingenjörer gjorde det i samband med enklare skoluppgifter under studietiden och våra förmän drog kablar som förstaårselever ute på fältet. Utbildning och erfarenhet är viktigt – men för oss är det minst lika viktigt att du har rätt attityd. Om du gillar att få jobbet gjort och utveckla dina färdigheter, tveka inte att kontakta oss.

Om du saknar den utbildning eller erfarenhet som krävs, kan vi se till att du får lära dig det du behöver. Vi uppmuntrar till lärande på jobbet, till exempel i form av lärlingsprogram. Vi erbjuder också uppdrag för ingenjörselever som avslutar skolan och vill ta sina första steg in i arbetslivet.

Vi letar ständigt efter nya och erfarna experter som vill vara med och installera den elektriska framtiden med oss. NEPower är rätt plats för dig om du letar efter en arbetsplats där du får vara dig själv, utveckla din kompetens och fokusera på att få jobbet gjort – istället för att brottas med byråkrati.

Vårt företag växer och det gör vi också. Hör av dig – låt oss diskutera din elektriska framtid tillsammans!