Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Teollisuuden sähkötyöt

Teollisuuden sähkötyöt ovat keskeinen osa toimenkuvaamme NEPowerilla. Tarjoamme monipuoliset sähkötyöt teollisuuden tarpeisiin joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkainamme on useita teollisuusalan suuryrityksiä, joten tunnemme alan korkeat vaatimukset. Tarjoamme palveluita Pohjoismaissa.

Henkilöstömme on työskennellyt erilaisissa teollisuuden kohteissa koko yrityksemme historian ajan sekä sitä edeltävän uransa aikana. Vanhempien tekijöidemme ammattitaito yhdistettynä nuorempien intoon tehdä ja oppia mahdollistaa juuri sen lopputuloksen, jota teollisuusasiakkaamme haluavat.

Palvelumme teollisuuden sähkötöille ja tuotteille kattavat koko tuotteen elinkaaren suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimiin.

Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden sähköistysprojekteista sekä yli kymmenen vuoden kokemus sähköasemien asennuksista ja erilaisten sähköhankkeiden johtamisesta teollisuuden tarpeisiin. Ammattitaitomme näkyy mm. työturvallisuudessa ja laadussa, jotka ovat molemmat prioriteettejamme kaikessa mitä teemme.

SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus sähköasemien suunnittelusta ja käyttöönotosta niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Toteutamme myös suojareleohjelmointia sekä releiden testausta sekä teemme käyttöönottoa kaikenlaisille teollisuuden sovelluksille aina jakotauluista kokonaisiin muuntajiin.

Sen minkä rakennamme, me myös huollamme: voimme tarjota koko prosessin kattavat palvelut oman talomme sisältä aina suunnittelusta käyttöönottoon ja huoltotoimiin. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Tahdotko tietää lisää tuotteista, joita tarjoamme teollisuusyhtiöille? Klikkaa tästä!

Tyypilliset asiakkaamme teollisuuden alalla ovat vedenkäsittelylaitokset, voiman- ja lämmöntuotannon yhtiöt, tuulipuistot, kaivosyhtiöt, pien- ja erikoismuuntamot sekä uusiutuvan energian laitokset, jotka operoivat modernilla uraauurtavalla teknologialla.

Meillä on vahva kokemus kaikista teollisuuden jännitetasoista: 20/33/45/110kV

Toimimme kaikilla teollisuuden jännitetasoilla. Meillä on monipuolinen kokemus esimerkiksi näistä osa-alueista:

  • keskusasennukset ja -saneeraukset
  • keskusmuutokset asiakkaan tarpeiden mukaisesti
  • suunnittelu
  • suojarelesaneeraukset
  • valokaarisuojaukset
  • kaapelointi- ja päätetyöt

Teemme kaikki työt ISO9001- ja ISO14001-standardien mukaisesti. Laajennamme jatkuvasti osaamistamme teollisuuden alalla uusien rekrytointien, koulutusten sekä asiakkaidemme kanssa yhdessä toteutettujen kehityshankkeiden avulla.

“Meillä on käynnissä kymmenkunta projektia, joista kaikki ovat riippuvaisia toisistaan. Siksi on erittäin tärkeää löytää NEPowerin kaltaisia kumppaneita, joiden kanssa toimiminen on helppoa ja joustavaa, eikä asioista tarvitse turhaan vääntää.”

Jan-Ove Ingo – Rakennuspäällikkö, Vaasan kaupunki

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.

Suunnittelimme ja rakensimme Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

”Se, mikä on luvattu, on myös pitänyt: olemme saaneet juuri sen, mitä olemme tilanneetkin.”

Miksi valita NEPower?

Kun päätät asentaa sähköisen tulevaisuutesi kanssamme, teemme sinulle lupauksen. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme on joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä!

Joni Kivimäki
Projektipäällikkö
CASE: Vaasan satama, latausasemat