Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

DB Schenker logistikterminal & skolbyggnad i Kauhava, Finland

Fastigheter

På NEPower har vi framgångsrikt avslutat flera projekt, som vi har genomfört med mycket bra resultat. I den här uppdateringen presenterar vi två av dessa projekt.

DB Schenker logistikterminal – Lieto, Finland
NEPower var entreprenören för allt elarbete för DB Schenkers nya logistikcenter. Vi stod för allt elarbete som behövdes för projektet från planering till installationer och provning. DB Schenkers nya logistikcenter har en total yta på 18 560 m2, varav 15 000 m2 är uppvärmd yta för terminaldrift och kontor. Resten är ouppvärmt utrymme för utomhusförvaring.

DB Schenker är en av de ledande globala leverantörerna av logistiktjänster. Den nya logistikterminalen kommer att inrymma all terminalverksamhet som tidigare låg i Åbo hamn. Detta skapar en bra bas för att expandera och göra sin befintliga verksamhet mer effektiv.

Skola och bygdegård – Kauhava, Finland

NEPower ansvarade för allt elarbete i Kauhava skol- och bygdegårdskontrakt. Vi utförde mångsidigt elarbete under hela projektet med fokus på installationer och provning. Den nya skolbyggnaden är nu en 10 000 m2 stor byggnad, med separata flyglar och uteplatser för olika åldrar från förskola till gymnasieskola.

Syftet med denna nybyggnation var att etablera hållbara och säkra entreprenader som ger en lång livslängd för byggnaden. Denna sajt var en del av ett rikstäckande projekt som syftar till att skapa högre standard för bygg- och fastighetsbranschen. Elarbetet för projektet levererades framgångsrikt av NEPower och alla höga kvalitetskrav uppfylldes.

Dela inlägget