Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Kiinteistöt

Kiinteistöjen sähkötekniikka on merkittävä osa NEPowerin toimintaa. Toteutamme eritasoisia kiinteistötekniikan sähköurakoita aina sähköurakoiden alihankintatöistä kokonaisvaltaisiin KVR-urakointikohteisiin. Kokonaisuuteen kuuluvat sähkötekniikkaratkaisujen suunnittelu, asennus ja käyttöönotto kaikkien järjestelmien osalta. Asiakkainamme ovat rakennuttajat, rakennusliikkeet ja julkisyhteisöt.

Kiinteistöjen sähkötekniikka on merkittävä osa NEPowerin toimintaa. Toteutamme eritasoisia kiinteistötekniikan sähköurakoita aina sähköurakoiden alihankintatöistä kokonaisvaltaisiin KVR-urakointikohteisiin.

Kokonaisuuteen kuuluvat sähkötekniikkaratkaisujen suunnittelu, asennus ja käyttöönotto kaikkien järjestelmien osalta. Asiakkainamme ovat rakennuttajat, rakennusliikkeet ja julkisyhteisöt.

Emme ole sidottuja tiettyyn laitevalmistajaan, mikä tarkoittaa sitä, että voimme aina löytää asiakkaamme kannalta markkinoilla olevat parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Katsomme asennuskustannuksia pidemmälle, ottaen huomioon myös päivittäisestä käytöstä ja huollosta aiheutuvat kulut sekä tulevaisuuden tarpeet.

Tarjoame valmiin konseptin sähkötiloille, jotka hyödyntävät uusiutuvan ja kestävän energian ratkaisuja. Vahvuutemme on se, että voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimenpiteisiin. Näin asiakkaamme voivat nautti kustannustehokkaasta rakennusvaiheesta sekä pitää yllä korkean käyttöasteen päivittäisessä käytössä.

SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus sähköasemien suunnittelusta ja käyttöönotosta niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Toteutamme myös suojareleohjelmointia sekä releiden testausta sekä teemme käyttöönottoa kaikenlaisille teollisuuden sovelluksille aina jakotauluista kokonaisiin muuntajiin.

Minkä me asennamme, sen myös huollamme

Tarjoamme kaikki teollisuuden sekä kiinteistöjen sähköasennukset ja huollot, käytönjohtajuuden, muuntamoiden huollot sekä energiatehokkuuden parantamisen siististi kierrättämällä. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä pyrimme luomaan tutun ja turvallisen ympäristön ekologisesti. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Huoltotoimenpiteemme sisältävät esimerkiksi:

 • kiinteistöjen sähkö- ja vuosihuollot
 • teollisuuden sähköhuollot
 • muuntamoiden vuosihuollot
 • pääkeskustilojen ja ryhmäkeskustilojen huollot
 • turvavalaistuksen, paloilmoittimien ja savunpoistopuhaltimien järjestelmien tarkastukset
 • sähkölaitteiden lisäys-, muutos- ja korjaustöiden tarkistukset
 • käytön opastus ja neuvonta loppuasiakkaalle

LATAUSASEMAT:

Toimitamme kaikenkokoisia sähköisiä latausasemia ympäri Suomen. Täyden palvelun toimituksemme sisältää kartoituksen, jossa selvitetään tarvittavat sähköistyksen tarpeet uuden tai jo olemassa olevan sähkönjakelujärjestelmän osalta. Tämän jälkeen suunnitteluosastomme ottaa ohjat, tehden layoutin järjestelmälle. Suunnittelussa huomioidaan aina latausjärjestelmien kehityksen suunta, jolloin järjestelmien päivitykset tulevaisuudessa pysyvät kustannustehokkaina.

Kun suunnittelutyöt on saatu päätökseen, aloitamme latausaseman toteutus- ja käyttöönottotyöt, jotka sisältävät sähköasennusten lisäksi kaikki tarvittavat kaivuu- ja rakennustyöt. Kun latausasema on yhdistetty ja käyttövalmis, tarjoamme vielä huoltopalvelun, joka varmistaa, että aseman käyttöaste säilyy mahdollisimman korkeana.

Tyypillisiä toimituksiamme kiinteistöille ovat:

 • yksittäiset hybridi- tai sähköautojen latauspisteet
 • asunto- tai kiinteistöyhtiöiden latausjärjestelmät ulos tai parkkihalleihin
 • suuremmat latausasemat huoltoasemille
 • ratkaisut sähköpyörien ja sähköpotkulautojen lataukseen
 • vesiliikenteen maasähkö- ja/tai latausjärjestelmät
 • erikoisratkaisut, joilla voidaan yhdistää aurinkovoimaa latausasemaan
 • energiavarastojen ratkaisut

AURINKOVOIMAN RATKAISUT:

Tarjoamme kompaktit toissijaiset sähköasemat aurinko- ja tuulisovelluksiin:

 • vakiosähköasemat
 • invertterimuuntajat
 • aurinkovoimalat
 • kaikki aurinko- ja tuulivoimaloihin vaaditut sähkötyöt

Voit valita kestävän sähköisen ratkaisun yhdistämällä aurinkovoiman ratkaisumme latausasemiimme. Asiakkaamme, jotka hyödyntävät jo kestäviä energiaratkaisujamme:

 • sähköyhtiöt, jotka työskentelevät suurempien voimalaitosten parissa
 • tuotantolaitokset
 • taloyhtiöt
 • suuret kiinteistöt sekä teollisuuden kiinteistöt
 • satamat
 • maatalouden toimijat ja kasvihuoneet
 • sijoittajat ja yksityiset voimalaitoksia rakentavat yritykset

“DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus luo hienon pohjan laajentaa ja tehostaa heidän nykyistä toimintaansa. On hienoa olla osana asiakkaidemme tulevaisuutta!”

Mika Alatalo – NEPower CEO

CASE: DB Schenkerin logistiikkakeskus

Olimme DB Schenkerin uuden logistiikkakeskuksen vastaava sähköurakoitsija. Uusi logistiikkakeskus rakennettiin Lietoon.

Toteutimme kohteessa kaikki projektin vaatimat sähkötyöt aina suunnittelusta asennuksiin ja testaukseen.

DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus kattaa yhteensä 18 560m2, josta 15 000m2 on lämmitettyä tilaa terminaalitoiminnalle ja toimistoille. Loppu tila on lämmittämätöntä säilytystilaa ulkona.

Miksi valita NEPower?

Kun päätät asentaa sähköisen tulevaisuutesi kanssamme, teemme sinulle lupauksen. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme ovat joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä!

Uutiset & Referenssit

CASE: DB Schenkerin logistiikkakeskus & Kauhavan monitoimitalo
URAKKAKATSAUS: DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus
URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalo