Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Teollisuusyhtiöt

Sähkötuotteet teollisuudelle ovat keskeinen osa toimenkuvaamme NEPowerilla. Tarjoamme erilaisia sähkötuotteita teollisuuden tarpeisiin joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkainamme on useita teollisuusalan suuryrityksiä, joten tunnemme alan korkeat vaatimukset. Tarjoamme palveluita Pohjoismaissa.

Palvelumme teollisuuden sähkötöille ja tuotteille kattavat koko tuotteen elinkaaren suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimiin.

Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden sähköistysprojekteista sekä yli kymmenen vuoden kokemus sähköasemien asennuksista ja erilaisten sähköhankkeiden johtamisesta teollisuuden tarpeisiin. Ammattitaitomme näkyy mm. työturvallisuudessa ja laadussa, jotka ovat molemmat prioriteettejamme kaikessa mitä teemme.

MODUULINEN SÄHKÖASEMATILA

Kompaktit moduuliset sähkötilamme valmistetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne ovat erinomainen ratkaisu, jossa valvonta- ja ohjausominaisuudet mahdollistavat kauko-ohjauksen sekä sähköaseman saumattoman integroinnin SCADA-järjestelmään.

Esimerkiksi nämä laitteet voidaan kytkeä moduuleihin asiakkaan tarpeiden mukaan:

 • keskijännitteiset kytkinlaitteet
 • pienjännitekojeistot
 • tasasähkökeskukset
 • akustot
 • ohjaustaulut
 • kaukokäyttö
 • rakennussähköt

Ratkaisumme voidaan räätälöidä koon ja toivottujen ominaisuuksien mukaan täysin asiakkaan tarpeisiin. Niitä on myös helppo skaalata ja laajentaa tulevaisuudessa tarpeen mukaan.

Tuotteemme erottuu muista markkinoilla olevista erittäin tukevalla rakenteellaan, jonka ansiosta sähköasemat voidaan siirtää sisältöineen sekä liittää heti verkkoon. Sähköasemamme kootaan ja testataan ennen toimitusta, minkä vuoksi voimme toimittaa sähköasemat työmaalle täysin kytkentävalmiina. Tarjoamme helpon ja pitkäkestoisen ratkaisun, jossa kaikki hoituu saman katon alla.

Tahdotko tietää lisää uusiutuvan energian ja kestävän kehityksen sähköratkaisuistamme? Klikkaa tästä!

Kiinnostavatko muut sähköpalvelut, joita tarjoamme teollisuudelle? Klikkaa tästä!

SÄHKÖTILAT

Kompakti sähkötilamme koostuu MV-kojeistosta ja -suojauksesta, muuntajasta sekä pienjännitekojeistosta, jotka sijaitsevat kolmessa erillisessä osastossa, jotka on erotettu toisistaan väliseinillä henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi rajoittamalla pääsyä päällä olevaan laitteistoon tai tulipalon varalta.

Sähkötila kootaan täysin valmiiksi tiloissamme, mikä vähentää asennusaikaa ja -kustannuksia. Kaikki laitteet ovat korkealaatuisia ja testattu yhtenä kokonaisuutena. Tuotteitamme käyttävät monipuolisesti erilaiset asiakkaat, kuten satamat, kaivokset, tuotantolaitokset, sairaalat sekä eri tyyppiset kiinteistöt.

Sähkötilat erillisissä rakennuksissa mahdollistavat verkon omistajan pääsyn toiminnan kannalta kriittisiin tiloihin ilman pääsytarvetta muihin kiinteistöihin. Sähkötilat voidaan räätälöidä koon ja toivottujen ominaisuuksien osalta mihin tahansa tarpeeseen, minkä lisäksi niitä on helppo skaalata ja laajentaa tulevaisuudessa. Tarjoamme nopean ja varman toimituksen hoitamalla kaiken suunnittelun, hankinnan, rakennuksen, testauksen sekä käyttöönoton puolestasi.

Minkä me asennamme, sen myös huollamme

Tarjoamme kaikki teollisuuden sekä kiinteistöjen sähköasennukset ja huollot, käytönjohtajuuden, muuntamoiden huollot sekä energiatehokkuuden parantamisen siististi kierrättämällä. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä pyrimme luomaan tutun ja turvallisen ympäristön ekologisesti. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Huoltotoimenpiteemme sisältävät esimerkiksi:

 • kiinteistöjen sähkö- ja vuosihuollot
 • teollisuuden sähköhuollot
 • muuntamoiden vuosihuollot
 • pääkeskustilojen ja ryhmäkeskustilojen huollot
 • turvavalaistuksen, paloilmoittimien ja savunpoistopuhaltimien järjestelmien tarkastukset
 • sähkölaitteiden lisäys-, muutos- ja korjaustöiden tarkistukset
 • käytön opastus ja neuvonta loppuasiakkaalle

“Meillä on käynnissä kymmenkunta projektia, joista kaikki ovat riippuvaisia toisistaan. Siksi on erittäin tärkeää löytää NEPowerin kaltaisia kumppaneita, joiden kanssa toimiminen on helppo ja joustavaa, eikä asioista tarvitse turhaan vääntää.”

Jan-Ove Ingo – Rakennuspäällikkö, Vaasan kaupunki

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.

Suunnittelimme ja rakensimme Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

”Se, mikä on luvattu, on myös pitänyt: olemme saaneet juuri sen, mitä olemme tilanneetkin.”

Miksi valita NEPower?

Teemme sinulle lupauksen, kun valitset meidän tuotteemme. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme ovat joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tahdotko tietää lisää tuotteistamme?

Ota yhteyttä!

Joni Kivimäki
Projektipäällikkö

Uutiset & Referenssit

CASE: Vaasan satama, latausasemat