Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Uusiutuva energia

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Meiltä saat mm. kestäviä aurinkosähköratkaisuja sekä latausasemia sähköllä kulkeville kulkuneuvoille. Toimintaamme ohjaavat ISO14001-sertifioinnin ympäristöstandardit.

AURINKOVOIMAN RATKAISUT:

Tarjoamme kompaktit toissijaiset sähköasemat aurinko- ja tuulisovelluksiin:

 • vakiosähköasemat
 • invertterimuuntajat
 • aurinkovoimalat
 • kaikki aurinko- ja tuulivoimaloihin vaaditut sähkötyöt

Voit valita kestävän sähköisen ratkaisun yhdistämällä aurinkovoiman ratkaisumme latausasemiimme. Asiakkaamme, jotka hyödyntävät jo kestäviä energiaratkaisujamme:

 • sähköyhtiöt, jotka työskentelevät suurempien voimalaitosten parissa
 • tuotantolaitokset
 • taloyhtiöt
 • suuret kiinteistöt sekä teollisuuden kiinteistöt
 • satamat
 • maatalouden toimijat ja kasvihuoneet
 • sijoittajat ja yksityiset voimalaitoksia rakentavat yrityksetnies building power plants

Tarjoamme valmiin konseptin sähkötiloille, jotka hyödyntävät uusiutuvan ja kestävän energian ratkaisuja. Vahvuutemme on se, että voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimenpiteisiin. Näin asiakkaamme voivat nautti kustannustehokkaasta rakennusvaiheesta sekä pitää yllä korkean käyttöasteen päivittäisessä käytössä.

SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus sähköasemien suunnittelusta ja käyttöönotosta niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Toteutamme myös suojareleohjelmointia sekä releiden testausta sekä teemme käyttöönottoa kaikenlaisille teollisuuden sovelluksille aina jakotauluista kokonaisiin muuntajiin.

Sen minkä rakennamme, me myös huollamme: voimme tarjota koko prosessin kattavat palvelut oman talomme sisältä aina suunnittelusta käyttöönottoon ja huoltotoimiin. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

LATAUSASEMAT:

Toimitamme kaikenkokoisia sähköisiä latausasemia ympäri Suomen. Täyden palvelun toimituksemme sisältää kartoituksen, jossa selvitetään tarvittavat sähköistyksen tarpeet uuden tai jo olemassa olevan sähkönjakelujärjestelmän osalta. Tämän jälkeen suunnitteluosastomme ottaa ohjat, tehden layoutin järjestelmälle. Suunnittelussa huomioidaan aina latausjärjestelmien kehityksen suunta, jolloin järjestelmien päivitykset tulevaisuudessa pysyvät kustannustehokkaina.

Kun suunnittelutyöt on saatu päätökseen, aloitamme latausaseman toteutus- ja käyttöönottotyöt, jotka sisältävät sähköasennusten lisäksi kaikki tarvittavat kaivuu- ja rakennustyöt. Kun latausasema on yhdistetty ja käyttövalmis, tarjoamme vielä huoltopalvelun, joka varmistaa, että aseman käyttöaste säilyy mahdollisimman korkeana.

Tyypillisiä toimituksiamme kiinteistöille ovat:

 • yksittäiset hybridi- tai sähköautojen latauspisteet
 • asunto- tai kiinteistöyhtiöiden latausjärjestelmät ulos tai parkkihalleihin
 • suuremmat latausasemat huoltoasemille
 • ratkaisut sähköpyörien ja sähköpotkulautojen lataukseen
 • vesiliikenteen maasähkö- ja/tai latausjärjestelmät
 • erikoisratkaisut, joilla voidaan yhdistää aurinkovoimaa latausasemaan
 • energiavarastojen ratkaisut

“Meillä on käynnissä kymmenkunta projektia, joista kaikki ovat riippuvaisia toisistaan. Siksi on erittäin tärkeää löytää NEPowerin kaltaisia kumppaneita, joiden kanssa toimiminen on helppoa ja joustavaa, eikä asioista tarvitse turhaan vääntää.”

Jan-Ove Ingo – Rakennuspäällikkö, Vaasan kaupunki

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.

Suunnittelimme ja rakensimme Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

Asiakas oli tyytyväinen yhteistyöhön ja NEPowerin työn tuloksiin.

Miksi valita NEPower?

Kun päätät asentaa sähköisen tulevaisuutesi kanssamme, teemme sinulle lupauksen. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme on joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä!

Uutiset & Referenssit

CASE: Vaasan satama, latausasemat