Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Asennamme sähköisen tulevaisuuden

NEPower tekee sähköalan urakointia, huoltoa ja kunnossapitoa, mutta tarjoaa myös omia tuotteita ja räätälöityjä avaimet käteen -ratkaisuja.

Lyhyesti sähköalan moniosaaja NEPowerista

  • Perustettu Vaasassa vuonna 2016, toiminta laajentui Skellefteåan vuonna 2021.
  • Tällä hetkellä 70 työntekijää ja 12 miljoonan euron liikevaihto (vuonna 2022).
  • Pääkonttori ja tuotekehitys sijaitsee Vaasassa, muut toimipisteet Seinäjoella, Oulussa ja Skellefteåssa.
  • Toimii pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa, mutta myös muissa Pohjoismaissa.

Innovatiivinen pohjoismainen osaaja

NEPowerin perusti kaksi suomalaista sähköasentajaa, joilla oli sama visio. Kun opiskelukaverit Mika Alatalo ja Jussi Kempus perustivat NEPowerin vuonna 2016, he eivät osanneet kuvitellakaan, että seitsemän vuotta myöhemmin liikevaihto olisi 12 miljoonaa euroa. Nykyään Mika on toimitusjohtaja ja Jussi työskentelee yrityksessä operatiivisesti.

Lue lisää NEPowerin historiasta.

Mika Alatalo ja Jussi Kempus

Palvelumme

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa parhaiden ratkaisuiden ja taitavien ammattilaisten avulla.

Teollisuuden sähkötyöt

Teemme erityyppisiä sähkötöitä teollisuudelle kaikkialla Pohjoismaissa. Asiakkainamme on useita suuria teollisuusyrityksiä, ja tunnemme alan korkeat vaatimukset.

Energiayhtiöt

Tarjoamme suur- ja keskijännitekytkinlaitteiden ja maasulkulaitteiden asennuksia voimalaitoksille. Asennusten lisäksi teemme monipuolisia saneerauksia ja kaapelien liitäntöjä.

Kiinteistöt

Toteutamme erityyppisiä kiinteistötekniikan sähköurakoita pienistä asennuksista aliurakoitsijana, aina avaimet käteen -urakoihin pääurakoitsijana. Palveluihimme kuuluvat kaikkien järjestelmien sähköteknisten ratkaisujen suunnittelu, asennus ja toteutus.

Uusiutuva energia

Luomme mahdollisuuksia korvata vanhat, fossiiliset polttoaineet nykyaikaisemmilla ja ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla. Tarjoamme esimerkiksi aurinkoenergian ja sähköautojen latausasemien kokonaisratkaisuja.

Tuotteemme

NEP e-Hub tekniikkatila

Yksi etu kiinteistön sähkötekniikan kokoamisesta erilliseen rakennukseen on, että verkon omistajalla on mahdollisuus päästä käyttökriittisiin alueisiin ilman tarvetta mennä muihin rakennuksiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen pakettiratkaisun, joka sisältää modulaarisen rakenteen, tekniikan ja asennuksen.

Sähköasema

Voit tilata meiltä muuntamon tai kytkinaseman kokonaisratkaisuna. NEPowerin ollessa pääurakoitsijana koko prosessi on samoissa käsissä, joten työt etenevät sujuvasti aikataulun mukaisesti. Suunnittelemme ja rakennamme tarvitsemasi sähköaseman sekä toimitamme, asennamme ja otamme sen käyttöön.

Katso video NEPowerista

”Meillä on hyvä sekoitus kokeneita ja nuoria sähköasentajia, jotka ovat innokkaita oppimaan lisää.”

Joakim Sundström,
Skellefteån työmaapäällikkö

Lue lisää NEPowerista ruotsissa.

Löydät meidät täältä:

Jätä meille viesti tai pyydä tarjous

Suostun siihen, että minulle saa lähettää viestejä ja tarjouksia tulevaisuudessa
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt NEPowerin tietosuojakäytännön.