Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Uusiutuva energia

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Meiltä saat mm. kestäviä aurinkosähköratkaisuja sekä latausasemia sähköllä kulkeville kulkuneuvoille. Toimintaamme ohjaavat ISO14001-sertifioinnin ympäristöstandardit.

Tarjoame valmiin konseptin sähkötiloille, jotka hyödyntävät uusiutuvan ja kestävän energian ratkaisuja. Vahvuutemme on se, että voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltotoimenpiteisiin. Näin asiakkaamme voivat nautti kustannustehokkaasta rakennusvaiheesta sekä pitää yllä korkean käyttöasteen päivittäisessä käytössä.

SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus sähköasemien suunnittelusta ja käyttöönotosta niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Toteutamme myös suojareleohjelmointia sekä releiden testausta sekä teemme käyttöönottoa kaikenlaisille teollisuuden sovelluksille aina jakotauluista kokonaisiin muuntajiin.

Minkä me asennamme, sen myös huollamme

Tarjoamme kaikki teollisuuden sekä kiinteistöjen sähköasennukset ja huollot, käytönjohtajuuden, muuntamoiden huollot sekä energiatehokkuuden parantamisen siististi kierrättämällä. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä pyrimme luomaan tutun ja turvallisen ympäristön ekologisesti. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Huoltotoimenpiteemme sisältävät esimerkiksi:

 • kiinteistöjen sähkö- ja vuosihuollot
 • teollisuuden sähköhuollot
 • muuntamoiden vuosihuollot
 • pääkeskustilojen ja ryhmäkeskustilojen huollot
 • turvavalaistuksen, paloilmoittimien ja savunpoistopuhaltimien järjestelmien tarkastukset
 • sähkölaitteiden lisäys-, muutos- ja korjaustöiden tarkistukset
 • käytön opastus ja neuvonta loppuasiakkaalle

AURINKOVOIMAN RATKAISUT:

Tarjoamme kompaktit toissijaiset sähköasemat aurinko- ja tuulisovelluksiin:

 • vakiosähköasemat
 • invertterimuuntajat
 • aurinkovoimalat
 • kaikki aurinko- ja tuulivoimaloihin vaaditut sähkötyöt

Asiakkaamme, jotka hyödyntävät jo kestäviä energiaratkaisujamme:

 • sähköyhtiöt, jotka työskentelevät suurempien voimalaitosten parissa
 • tuotantolaitokset
 • taloyhtiöt
 • suuret kiinteistöt sekä teollisuuden kiinteistöt
 • satamat
 • maatalouden toimijat ja kasvihuoneet
 • sijoittajat ja yksityiset voimalaitoksia rakentavat yritykset

LATAUSASEMAT:

Toimitamme kaikenkokoisia sähköisiä latausasemia ympäri Suomen. Täyden palvelun toimituksemme sisältää kartoituksen, jossa selvitetään tarvittavat sähköistyksen tarpeet uuden tai jo olemassa olevan sähkönjakelujärjestelmän osalta. Tämän jälkeen suunnitteluosastomme ottaa ohjat, tehden layoutin järjestelmälle. Suunnittelussa huomioidaan aina latausjärjestelmien kehityksen suunta, jolloin järjestelmien päivitykset tulevaisuudessa pysyvät kustannustehokkaina.

Kun suunnittelutyöt on saatu päätökseen, aloitamme latausaseman toteutus- ja käyttöönottotyöt, jotka sisältävät sähköasennusten lisäksi kaikki tarvittavat kaivuu- ja rakennustyöt. Kun latausasema on yhdistetty ja käyttövalmis, tarjoamme vielä huoltopalvelun, joka varmistaa, että aseman käyttöaste säilyy mahdollisimman korkeana.

Tyypillisiä toimituksiamme kiinteistöille ovat:

 • yksittäiset hybridi- tai sähköautojen latauspisteet
 • asunto- tai kiinteistöyhtiöiden latausjärjestelmät ulos tai parkkihalleihin
 • suuremmat latausasemat huoltoasemille
 • ratkaisut sähköpyörien ja sähköpotkulautojen lataukseen
 • vesiliikenteen maasähkö- ja/tai latausjärjestelmät
 • erikoisratkaisut, joilla voidaan yhdistää aurinkovoimaa latausasemaan
 • energiavarastojen ratkaisut

“Meillä oli latausasemien toimittajan hankintaprosessissa tietyt kriteerit laadun ja osaamisen suhteen. NEPower täytti kaikki asettamamme ehdot.”

Jan-Ove Ingo – Rakennuspäällikkö, Vaasan kaupunki

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Meillä NEPowerilla on vahva tahto olla osana rakentamassa uusia mahdollisuuksia vanhojen, fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen moderneilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla.

Suunnittelimme ja rakensimme Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

Saimme positiivista palautetta siitä, että asiat sujuivat sovitusti ja joustavasti projektin aikana.

Miksi valita NEPower?

Teemme sinulle lupauksen, kun valitset meidän tuotteemme. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme ovat joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tahdotko tietää lisää tuotteistamme?

Ota yhteyttä!

Uutiset & Referenssit

CASE: Vaasan satama, latausasemat