Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Energiayhtiöt

NEPower tekee asennuksia alihankintatöinä useille eri sähköyhtiöille. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta kykenemme vastaamaan sähköyhtiöiden muuttuviin tarpeisiin. Palveluumme kuuluvat sähköasemien välijännitekojeistojen ja maasulkulaitteiden asennukset. Asennusten lisäksi teemme erilaiset saneeraukset sekä kaapelipäätteet.

Monipuolisen kokemuksemme ansiosta kykenemme vastaamaan sähköyhtiöiden muuttuviin tarpeisiin. Palveluumme kuuluvat sähköasemien välijännitekojeistojen ja maasulkulaitteiden asennukset. Asennusten lisäksi teemme erilaiset saneeraukset sekä kaapelipäätteet.

Ratkaisumme voidaan räätälöidä koon ja toivottujen ominaisuuksien mukaan täysin asiakkaan tarpeisiin. Niitä on myös helppo skaalata ja laajentaa tulevaisuudessa tarpeen mukaan.

SÄHKÖTILAT

Kompakti sähkötilamme koostuu MV-kojeistosta ja -suojauksesta, muuntajasta sekä pienjännitekojeistosta, jotka sijaitsevat kolmessa erillisessä osastossa, jotka on erotettu toisistaan väliseinillä henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi rajoittamalla pääsyä päällä olevaan laitteistoon tai tulipalon varalta.

Sähkötila kootaan täysin valmiiksi tiloissamme, mikä vähentää asennusaikaa ja -kustannuksia. Kaikki laitteet ovat korkealaatuisia ja testattu yhtenä kokonaisuutena. Tuotteitamme käyttävät monipuolisesti erilaiset asiakkaat, kuten satamat, kaivokset, tuotantolaitokset sekä eri tyyppiset kiinteistöt.

Sähkötilat erillisissä rakennuksissa mahdollistavat verkon omistajan pääsyn toiminnan kannalta kriittisiin tiloihin ilman pääsytarvetta muihin kiinteistöihin. Sähkötilat voidaan räätälöidä koon ja toivottujen ominaisuuksien osalta mihin tahansa tarpeeseen, minkä lisäksi niitä on helppo skaalata ja laajentaa tulevaisuudessa. Tarjoamme nopean ja varman toimituksen hoitamalla kaiken suunnittelun, hankinnan, rakennuksen, testauksen sekä käyttöönoton puolestasi.

Tahdotko tietää lisää tuotteista, joita tarjoamme sähköyhtiöille? Klikkaa tästä!

SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus sähköasemien suunnittelusta ja käyttöönotosta niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Toteutamme myös suojareleohjelmointia sekä releiden testausta sekä teemme käyttöönottoa kaikenlaisille teollisuuden sovelluksille aina jakotauluista kokonaisiin muuntajiin.

Minkä me asennamme, sen myös huollamme

Tarjoamme kaikki teollisuuden sekä kiinteistöjen sähköasennukset ja huollot, käytönjohtajuuden, muuntamoiden huollot sekä energiatehokkuuden parantamisen siististi kierrättämällä. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä pyrimme luomaan tutun ja turvallisen ympäristön ekologisesti. Huoltopalvelu on saatavilla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Huoltotoimenpiteemme sisältävät esimerkiksi:

  • kiinteistöjen sähkö- ja vuosihuollot
  • teollisuuden sähköhuollot
  • muuntamoiden vuosihuollot
  • pääkeskustilojen ja ryhmäkeskustilojen huollot
  • turvavalaistuksen, paloilmoittimien ja savunpoistopuhaltimien järjestelmien tarkastukset
  • sähkölaitteiden lisäys-, muutos- ja korjaustöiden tarkistukset
  • käytön opastus ja neuvonta loppuasiakkaalle

“NEPowerilla oli esittää erilaisia toteutusvaihtoehtoja jo neuvotteluvaiheessa. Näin luodaan kustannussäästöjä ja parannetaan kipailukykyä – molemmat hyötyvät hyviä käytäntöjä jakamalla.”

ABB – CASE: 110/33 kV substation, Suomi

CASE: ABB – 110/33 kV sähköasema, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

Olimme mukana Pohjois-Pohjanmaalle rakennetun uuden sähköaseman toteuttamisessa. Työnkuvaamme kuuluivat sähköaseman ensiö- ja toisioasennukset.

Hyvä yhteistyö ja tehokas kommunikaatio asiakkaan projektipäällikön kanssa mahdollisti sen, että asioista oli helppo sopia tässä projektissa.

Tapamme pyrkiä löytämään mahdollisimman kustannustehokas ja asiakkaan kilpailukykyä parantava ratkaisu sai asiakkaalta kiitosta

Miksi valita NEPower?

Kun päätät asentaa sähköisen tulevaisuutesi kanssamme, teemme sinulle lupauksen. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme ovat joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä!

Joni Kivimäki
Projektipäällikkö

Uutiset & Referenssit

Rakennuspäällikkö teollisuuslaitoksessa