Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

NEPower stöder Team Rynkeby Oulu: lagerytor för underhåll och donationer till de små

Nyheter

Team Rynkebys frivilliga lag har cyklat för en god sak i olika länder i över 20 år. En viktig del av lagens verksamhet är insamling till organisationer som hjälper allvarligt sjuka barn. Företag kan delta i insamlingen antingen genom direkt ekonomisk sponsring eller genom att erbjuda annan användbar support för att genomföra projektet.

NEPower stödjer Team Rynkeby Oulus lag genom att erbjuda sina lagerlokaler för lagets utbildnings- och underhållsbehov. Dessutom har företaget gjort en penningdonation till Team Rynkebys insamling för barn med cancer och cancerforskning. Donationen går oavkortat till välgörenhet.

”Vi delar samma värderingar.”

”Barn och unga ligger NEPowers ägare varmt om hjärtat, vilket är anledningen till att detta har varit ett naturligt sätt för vårt företag att göra gott. Team Rynkebys centrala mål är socialt ansvarstagande, teamwork och hälsa. Alla dessa är också viktiga värderingar för NEPower,” säger Riku Kohtamäki, ansvarig för NEPowers kontor i Oulu.

Även om Team Rynkebys huvudsakliga stödmål är barnen, ser Kohtamäki vikten av att stödja laget även ur de vuxnas perspektiv.

”Jag har själv varit med i lagets verksamhet i ett par år tidigare och vet hur värdefull gemenskapen som sådan bygger. Team Rynkeby samlar likasinnade människor och skapar äkta vänskapsrelationer. Lagets verksamhet betonar gemensamt arbete, uppskattning av mångfald och stöd för varandra, vilket är centrala värden också i NEPowers verksamhet,” fortsätter Kohtamäki.

Dela inlägget