Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Riku Kohtamäki ny projektledare på NEPower – ansvarig för kunder i norra Finland

Nyheter

Nordic Electro Power har tecknat ett anställningsavtal med Riku Kohtamäki, som kommer att börja arbeta i företaget som projektledare med ansvar för kunder i norra Finland. Riku tillför företaget en stark erfarenhet och syn på anläggningsteknik.

– Jag är mycket glad att vi återigen har fått in ett så stark proffs i vårt företag. Riku ger oss mer kraft och erfarenhet för att hjälpa oss att vidareutveckla vårt företag och ta våra processer till nästa nivå, säger NEPower’s VD Mika Alatalo.

Proffs inom projektledning och anläggning

Kohtamäki har en utbildning som utbildning som elektriker men har fortsatt sina studier till civilingenjör. Han har arbetat mycket med projektledning och som entreprenör under sin karriär. De senaste åren har han främst arbetat med projekt relaterade till industriellt byggande.

– Mitt kunnande kombinerar en bakgrund inom elinstallationer med stark kunskap från industriell anläggningsteknik. De senaste åren har jag arbetat med stora industriella investeringsprojekt. Med den här erfarenheten är jag bekant med att leda och övervaka även större projekt som helhet, berättar Kohtamäki.

Med hjälp av sitt kunnande hoppas Kohtamäki hjälpa till att stärka NEPower’s väg mot att erbjuda mer heltäckande tjänster och vara en del av större projekt som företag.

– Jag gillar den öppna arbetsatmosfären på NEPower. Varje anställd kan verkligen göra skillnad för hur saker och ting görs här. Atmosfären och flexibiliteten visas på ett bra sätt även mot kunderna, tackar Kohtamäki.

NEPower öppnar ett nytt kontor i Uleåborg

Kohtamäki bor i Uleåborg och är den första medarbetaren som arbetar på NEPowers nyetablering i staden. Den nya basen i Uleåborg har etablerats för att arbeta med kunder främst i norra Finland.

Vi verkar redan i ett stort område i Norden. Vi siktar på att etablera kontor i områden där vi ser potential i framtiden, säger Alatalo.

Vid behov kan Uleåborgskontoret tillhandahålla tjänster till kunder även i norra Sverige eller slå samman sina krafter i större projekt i norra områden med NEPower’s Skellefteåkontor i Sverige. Båda kontoren kommer att rekrytera mer arbetskraft inom en snar framtid.

Dela inlägget