Skip to content
Tjänster Industrier Energibolag Förnybar energi Fastigheter Produkter Elstationer Industrier Energibolag Förnybar energi Referenser Jobba hos oss Nyheter Certifieringar Kontakta oss Om NEPower

Säkerställ en solig framtid för ditt företag

Solenergilösningar för företag som en nyckelfärdig lösning

Bli av med ständigt stigande elräkningar

På andra håll planerar man, i Vasa gör man – snart kommer allt fler företag från Österbotten att använda solenergi! Från oss kan du få en komplett solenergilösning som en nyckelfärdig lösning.

 Vi säljer inte bara paneler, vi planerar, levererar och installerar en skräddarsydd lösning som garanterar en solig framtid för ditt företag. 

✔ Nyckelfärdig lösning

Hos oss får du allt under ett och samma tak: planering, leverans, installation och underhåll. Solenergi kräver ett brett spektrum av kunskaper, och traditionellt sett har detta också inneburit ett antal samarbetspartner. Nordic Electro Power är därför ett av de få företag som kan ta ett solenergiprojekt från början till slut på egen hand.

✔ Solenergi – en lönsam investering!

Elpriset, som har stigit till rekordhöga nivåer, gör investeringen ännu mer lönsam. Vi klarar fortfarande av att svara på förfrågningar som kommit in under hösten och vi kan leverera den önskade solenergilösningen under våren. På så sätt kan vi få ut det mesta av systemet redan nästa sommar, som är högsäsong för solenergi i Finland.

✔ Leverans redan nästa vår

Vår situation gör det möjligt för oss att starta nya projekt för solenergisystem även inom en kort tidsperiod. Om du tar kontakt snabbt kan du njuta av de förmånligaste elpriserna redan nästa sommar!

✔ Upp till 15 % energistöd från Business Finland

Företag kan ansöka energistöd från Business Finland när de gör investeringar i energibesparing och energieffektivitet eller när de främjar införandet av ny teknik. Detta gäller även för solenergiprojekt, där stödsatsen är 15 %.

Att fylla i stödansökningar kan vara en gråzon för många företag. Därför omfattar vår service även inlämning av stödansökningar och de tillhörande godkännandeförfarandena.

Varför ska du välja NEPower?

När du väljer att installera din elektriska framtid tillsammans med oss ​​ger vi ett löfte till dig. Detta löfte tillsammans med våra värderingar finns i allt vi gör.

Vi får saker gjorda professionellt

Vårt jobb är att hjälpa dig uppnå dina mål med de bästa installationslösningarna och skickliga proffs. Vi hjälper dig att få saker gjorda på rätt sätt och snabbt, med professionalism och efter bästa installationspraxis. Vi kan själva utföra alla tjänster från design till projektledning och installation till driftsättning åt dig.

Vi möjliggör framtida affärsframgångar

Vi möjliggör framtida affärsframgångar, introduktion av förnybar energi och framväxten av smarta elnät genom högkvalitativt och flexibelt elinstallationsarbete. Hur din elektriska framtid än ser ut kan vi hjälpa till att få det att hända. Vi engagerar oss för din framgång genom att vara lättillgängliga och reagera snabbt på förändringar när det behövs.

Människor är viktiga för oss

Vi, grundarna av Nordic Electro Power, är redan andra eller tredje generationens elektriker. Vi vet att människor betyder något och sätter säkerheten främst. Vi prioriterar våra kunders och teammedlemmars välbefinnande eftersom vi vet att det är en av nyckelpunkterna för att hjälpa oss alla att lyckas tillsammans. Vi har erfarenhet av olika typer av kunder och kulturer, vilket gör kommunikationen enkel och effektiv.

Fokus på framtiden

Den elektriska framtiden är här. Vi är ett modernt företag med våra ögon aktivt på framtiden. Vi vill vara en del av en större förändring genom att hjälpa våra kunder installera sin elektriska framtid med de bästa lösningarna på marknaden. Våra styrkor är flexibilitet och ett entreprenörstänkande. Vi arbetar alltid flexibelt efter våra kunders behov.

“Vår styrka ligger framför allt i vår förmåga att tillhandahålla solenergilösningar från planering till genomförande och driftsättning. Faktum är att företag som vårt är svåra att hitta i landet för närvarande.”

Mika Alatalo, CEO

Skicka ett meddelande eller en offertförfrågan till oss!

Jag vill också få erbjudanden på:
Genom att skicka meddelande godkänner du våran privacy policy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.