Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Varmista yrityksellesi aurinkoinen tulevaisuus

Aurinkoenergiaratkaisut yrityksille avaimet käteen
-periaatteella

Eroon alati nousevista sähkölaskuista

Muualla suunnitellaan, Vaasassa tehdään – pian yhä useampi pohjalaisyritys hyödyntää aurinkoenergiaa! Meiltä saat kokonaisvaltaisen aurinkoenergiaratkaisun avaimet käteen -periaatteella.

Emme myy sinulle pelkkiä paneeleita, vaan suunnittelemme, toimitamme ja asennamme juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, joka varmistaa aurinkoisen tulevaisuuden yrityksellesi.

✔ Avaimet käteen -periaate

Meiltä saat kaiken saman katon alta: suunnittelun, toimituksen, asennuksen ja huollon. Aurinkoenergian hyödyntäminen vaatii monenlaista osaamista ja perinteisesti tämä on tarkoittanut myös useita yhteistyökumppaneita. Nordic Electro Power onkin yksi harvoista yrityksistä, joka pystyy viemään aurinkoenergiahankkeet alusta loppuun omatoimisesti.

✔ Aurinkoenergia – kannattava investointi!

Huippulukemiin kohonnut sähkön hinta tekee investoinnista entistä kannattavamman ja toisaalta loppuvuoden aikana tulleisiin yhteydenottoihin pystymme vielä reagoimaan toimittamalla toivotun aurinkoenergiaratkaisun vielä kevään aikana. Näin järjestelmästä saadaan kaikki irti jo ensi kesänä, joka on Suomessa aurinkoenergian huippusesonkia.

✔ Toimitus jo ensi keväänä

Juuri nyt tilanteemme sallii uusien aurinkosähköjärjestelmä projektien aloittamisen nopeallakin aikataululla. Olemalla yhteydessä nopeasti, pääset nauttimaan edullisimmista sähkökuluista mahdollisesti jo ensi kesänä!

✔ Jopa 15% energiatukea Business Finlandilta

Yritykset voivat hakea Business Finlandin myöntämää energiatukea tehdessään energiansäästöön ja -tehokkuuteen liittyviä investointeja tai edistäessään uusien teknologioiden käyttöönottoa. Tämä koskee myös aurinkosähköhankkeita, joiden kohdalla tuen suuruus on 15 %.

Tukihakemusten täyttäminen voi aiheuttaa monelle yritykselle harmaita hiuksia. Siksi palveluumme sisältyy myös tukihakemusten tekeminen ja siihen liittyvien selvitysten hoitaminen.

Miksi valita NEPower?

Kun päätät asentaa sähköisen tulevaisuutesi kanssamme, teemme sinulle lupauksen. Tämä lupaus yhdessä arvojemme kanssa näkyy kaikessa mitä teemme.

Hoidamme työt ammattitaidolla

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaiden ratkaisuiden ja alan ammattilaisten avulla. Autamme sinua saamaan asioita aikaan oikealla tavalla ja nopeasti, noudattaen alan parhaita asennuskäytäntöjä. Voimme tarjota kaikki palvelut oman talon sisältä aina suunnittelusta projektinjohtoon ja testauksesta käyttöönottoon.

Mahdollistamme tulevaisuuden menestyksen

Mahdollistamme asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestyksen, uudet kestävät energiaratkaisut sekä älykkään sähköverkon kehityksen korkealaatuisen ja joustavan sähköasennustyön avulla. Miltä tahansa sähköinen tulevaisuutesi näyttääkin, me saamme sen toimimaan. Sitoudumme menestykseesi olemalla helposti tavoitettavissa sekä reagoimalla tarvittaessa nopeasti mahdollisiin muutoksiin.

Välitämme ihmisistä

Me NEPowerin perustajat olemme jo toisen tai kolmannen polven sähköalan osaajia. Arvostamme ihmisiä ja elämää, minkä vuoksi turvallisuus tulee ensin jokaisessa projektissa ja päivittäisessä toiminnassamme. Priorisoimme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin, sillä tiedämme, että se on yksi avainasioista, joka auttaa meitä kaikkia menestymään yhdessä. Meillä on paljon kokemusta erilaisista asiakkaista ja kulttuureista, minkä vuoksi kommunikointi sujuu helposti ja tehokkaasti.

Katse tulevaisuudessa

Sähköinen tulevaisuus on täällä. Olemme moderni yhtiö, jonka katse on aktiivisesti tulevaisuudessa. Tahdomme olla osa isompaa muutosta, joka auttaa asiakkaitamme valjastamaan sähköisen tulevaisuutensa markkinoiden parhaiden ratkaisujen avulla. Vahvuutemme on joustava ja yrittäjähenkinen ajattelutapa. Teemme aina töitä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

“Vahvuutemme on ennen kaikkea siinä, että voimme tarjota aurinkoenergiaratkaisuja suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon asti. Itse asiassa meidän kaltaisia yrityksiä ei juurikaan löydy tästä maasta tällä hetkellä”

Mika Alatalo, CEO

Jätä meille viesti tai pyydä tarjous

Suostun siihen, että minulle saa lähettää viestejä ja tarjouksia tulevaisuudessa
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt NEPowerin tietosuojakäytännön.