Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

110kV johtolähdön lisäys Koillis-Lapin Sähkölle, Isonkeron sähköasemalle

Palvelut sähköyhtiöille Tuotteet sähköyhtiöille

Iloisia uutisia projektirintamalta!

NEPower on onnistuneesti toimittanut yhden 110kV johtolähdön lisäyksen Koillis-Lapin Sähkölle Isonkeron sähköasemalle, Kemijärvelle. Projekti oli onnistunut ja myös ensimmäinen laatuaan. Asennustyönä vastaavanlainen kokonaisuus on NEPowerille entuudestaan erittäin tuttua, mutta nyt ”avaimet käteen” -tyylinen kokonaistoimitus on NEPowerin ensimmäisiä tässä laajuudessa. Projekti sisälsi niin suunnittelun, hankinnan kuin toteutuksen maanrakennustöistä johtolähdön käyttöönottoon. 

Antoisa projekti valmistui ajallaan Kemijärvelle, vaikka maailmalla tapahtuvat muutokset uhkasivatkin hidastaa toimintaa.

 “Vaikeassa markkinatilanteessa pääkomponenttien toimitusaikojen suhteen saatiin projekti kuitenkin hoidettua mallikkaasti yhteistyössä tilaajan kanssa maaliin osapuolia tyydyttävällä tavalla”, kertoo NEPowerin projektipäällikkö Riku Kohtamäki. 

Uuden johtolähdön toteutuksen yhteydessä jatkettavan vanhan asemaosan putkikokoojan liitostyöt jouduttiin toteuttamaan tiukassa aikataulussa yhteistyössä tilaajan sekä muiden toimijoiden kanssa Isonkeron sähköaseman nollaergiatilan vuoksi. Tiukasta aikataulusta huolimatta työ saatiin suoritettua myös näiltä osin sovitussa aikaikkunassa.

Myös asiakas, Koillis-Lapin Sähkö Oy:n verkkopäällikkö Jukka Ojala kommentoi tyytyväisenä projektia onnistuneeksi: “Projekti sujui kaikin puolin hyvin. Työn jälki oli hyvää ja kaikki sujui sopimuksen mukaan. Suosittelen muillekin”.

Jaa