Skip to content
Palvelut Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Kiinteistöt Tuotteet Sähköasemat Teollisuuden sähkötyöt Energiayhtiöt Uusiutuva energia Referenssit Liity meihin! Uutiset Sertifikaatit Ota yhteyttä Tietoa NEPowerista

Projektipäällikkö Joni Kivimäki nauttii NEPowerin rennosta ilmapiiristä

Uutiset

Joni Kivimäki työskentelee NEPowerilla projektipäällikkönä, ja on myös yrityksen osakas. Kivimäki työskenteli aiemmin NEPowerin toisen perustajan, Jussi Kempuksen yrityksessä, ja siirtyi NEPowerin tiimiin kun perustajakaksikon yritykset yhdistettiin vuonna 2016. Isostakyröstä kotoisin oleva Kivimäki asuu nykyisin perheensä kanssa Vaasassa. Kivimäestä on tulossa isä jo toistamiseen, kun perheeseen syntyy pian toinen lapsi.

Koulutukseltaan Kivimäki on sähköinsinööri. Urapolkuaan valitessaan hän harkitsi myös rakennusalaa, mutta halusi valita eri tavoin kuin rakennuspuolen valinnut veljensä. Niinpä Kivimäki päätyi sähkölinjalle, ja kertoo olevansa tyytyväinen päätökseensä.

“Työni on jatkuvaa ongelmanratkaisua”

Kivimäki työskentelee NEPowerilla sähköasemien parissa. Hän aloitti asentajana, mutta tie vei myös tarjouslaskennan tehtäviin. Lopulta aikaa asentamiselle ei enää jäänyt, ja Kivimäki siirtyi niin sanotusti “konttorihommiin”. Työmaillakin hän vierailee edelleen toisinaan.

Tavallista työviikkoaan tarjouslaskennan ja projektinhoidon parissa Kivimäki kuvailee kiireiseksi. “Jatkuvaa ongelmanratkaisua. Kun edellinen ongelma on selvitetty, seuraava on jo odottamassa”, hän naureskelee mutta kertoo nauttivansa työn hektisyydestä.   

Kivimäki on nähnyt NEPowerin kehityskaaren

NEPowerilla Kivimäki on päässyt näkemään yrityksen kehittymisen nykymuotoonsa. “Aloitimme melko nollasta. Uudet ihmiset ovat tuoneet mukanaan kehitysideoita ja osaamista, ja siitä toiminta on pikkuhiljaa rakentunut. Aluksi tarjouksetkin tehtiin ruutupaperille”, hän muistelee. 

Yrityksessä Kivimäki viihtyy rennon ja reilun ilmapiirin vuoksi. “Työskentelemme pilke silmäkulmassa, vaikka hommia painetaan kovaa vauhtia.” 

Ylpeydenaiheekseen Kivimäki kertoo sen, että he ovat onnistuneet luomaan vahvan sähköasematiimin, joka toimii saumattomasti yhdessä alihankkijoiden ja toimittajien kanssa.

Jaa